27.09.2023.

13:30

Foto: Informer/društvene mreže

Džet set

"Car mi je slao poruke, dok je ležao pored Aleks!" Maja Marinković o odnosu s Filipom dok je pravio bebu verenici

Maja nam je sada otvoreno opisala kako je izgledala Filipova i njena veza preko telefona dok je on ubeđivao javnost da je srećan s Aleks kojoj je napravio i bebu:

Informer

 

- Ovo nije ništa u odnosu na to šta sam sve mogla da izbacim. Ima tu još mnogo stvari, ali nema veze. I ovo je dovoljno - rekla je Maja na samom početku razgovora.

Mediji su danas pisali da je Aleks u trećem mesecu trudnoće, a ukoliko je ta informacija tačna, to znači da je Car varao trudnu devojku.

- Nemam nikakve informacije o njenoj trudnoći, ali Filip i ja se čujemo redovno, te poruke koje sam objavila mi je slao još pre mesec i po dana. Bili smo u kontaktu tokom cele njihove veze, ne samo kada su bili "na pauzi". On je praktično živeo sa njom, spavao pored nje, a zvao me je na video pozive, ljubomorisao, u pet ujutru mi tražio da upalim kameru da vidi ko mi je u stanu, pravio haos... - rekla je ona, a na pitanje da li je prevario Aleks sa njom odgovorila je:

Informer

- U tom periodu nije došlo do poljupca i nismo se videli uživo... Ali, zavisi šta je za koga prevara. Za nekoga možda sajber seks nije prevara (smeh).

Iako je Filip u svojim lajv uključenjima na društvenim mrežama izgledao kao neko ko je povređen, izdan i ko je sa Nikolićevom zaista želeo brak, Maja kaže da je istina ipak drugačija, te da Car nije gubio vreme dok mu je verenica bila u Srbiji.

- Dok je Aleksandra bila u Beogradu zvao me je u Crikvenicu. On je bio spreman da sa mnom spava u istom krevetu gde spava sa njom i posle mi neko priča da je u pitanju iskrena ljubav... To da me je zvao ne može da negira, jasno se sve vidi u porukama.

Marinkovićeva kaže da joj je poruke koje je objavila poslao nakon napada ljubomore.

- Veče pre tih poruka mu se nisam javila. Hteo je da me napravi ljubomornom, ne verujem da je putovao bilo gde - rekla je Maja i zaključila da je, bez obzira na to šta su Aleksandra i Filip pričali u javnosti, njihova veza bila veza iz interesa:

Informer

- Mislim da je njihova veza funkcionisala samo zbog para i podrške. Nije samo on zbog novca bio u vezi, već i ona. I ta veridba u rijalitiju je isto bila taktika, da bi dobili pordršku - kazala je Maja marinković za Informer.