• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.09.2023

11:15

Dok je trudna Aleks bila u Beogradu, on zvao bivšu da dođe kod njega! Maja Marinković obelodanila celu prepisku sa Filipom Carem!

shutterstock/Informer

Rijaliti

Dok je trudna Aleks bila u Beogradu, on zvao bivšu da dođe kod njega! Maja Marinković obelodanila celu prepisku sa Filipom Carem!

Podeli vest

Starleta Maja Marinković je raskrinkala bivšeg verenika Filipa Cara i obelodanila poruke koje joj je slao dok je bio veren za Aleksandru Nikolić!

- Meni je svanulo, ali verujem da će nekima da se smrkne. Nikada nisam volela kad je neko cinkaros i kad neko nekome čini zlo. Bila sam ugrožena više puta javno od neke osobe, pred kamerama, bila vređana, a ta osoba pokušava da stupi u kontakt sa mnom. Ja nisam krila šta osećam prema toj osobi u to vreme i uvek sam bila iskrena, dok su drugi pričali drugu priču. Istina uvek izađe na videlo i nemam potrebu da bilo koga štitim, dok mene neko vređa i omalovažava. Imate priliku da vidite ko priča laži, a ko istinu dok je u velikoj ljubavi sa svojom verenicom. E pa, izvolite - rekla je Maja u video koji je objavila na Instagramu, a onda objavila nekoliko skrinšotova na kojima se vidi da joj je Car slao poruke dok je bio u vezi sa Aleks!

Foto: Printscreen/Instagram

 

- Budalo, ovo je jedna od težih operacija, ako nisi znao - napisala je Maja Caru što je dokaz da ju je kontaktirao nedavno, nakon što je u zadnjicu stavila silikonske implante:

- Je*eno... Pitaj tog doktora ima li za mozak nešto, da ti operiše mozak. Dve operacije ti trebaju. Da ti izvade mene iz glave, a ubaci malo pameti!

 

Foto: Printscreen/Instagram

 

Marinkovićeva je obelodanila da joj je komentarisao i Instagram storije.

- Bednici - napisao je on, a ona mu je odgovorila:

- Ne brini se ti. Uživaj sa tvojom bednicom.

Takođe, slao joj je svoje fotografije iz izlaska.

Foto: Printscreen/Instagram

 

- Je l' mi veruješ da ne znam gde sam se probudio - napisao je Filip, a Maja mu je odgovorila:

- Katastrofa, ne pazi te verenica kako treba, vidim ja.

Car ju je čak zvao da idu na putovanje.

Foto: Printscreen/Instagram

 

- Idem na put sutra. Ići će sa mnom neko. Neću moći da se čujem - stajalo je u porukama, a starleta ga je pitala:

- Ona Blondi iz Niša - na šta joj je on odgovorio:

- Trebalo je da to budeš ti. Ali je*i ga, idi partijaj.

Na samom kraju, Maja je objasnila zašto ga je raskrinkala.

Foto: Printscreen/Instagram

 

- Ja nikada ovako nešto ne bih uradila, ali ne dozvoljavam da mene neko vređa, ponižava javno, omalovažava i uz sve to naziva lažljivicom, što ja nikada nisam bila. Ovo je samo realna slika i mali deo onoga što se između nas dešava, a plasira se totalno druga priča. Toliko o tome koliko Maja laže i koliko su to prave i iskrene ljubavi... - napisala je ona na svom Instagram profilu.

Sve poruke koje joj je Car poslao možete pogledati u galeriji ispod.

Podsetimo, mediji su danas pisali da je Aleksandra u trećem mesecu trudnoće, a izvor blizak bivšem paru je za Informer otkrio pravi razlog raskida njihove veridbe, o čemu više možete pročitati na OVOM linku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija