27.09.2023.

13:44

Foto: Informer/društvene mreže

Džet set

Oglasio se Car nakon vesti da je Aleks trudna i skandalozne prepiske sa Majom!

Naime, jutros je kao bomba odjeknula vest da je Aleks u trećem mesecu trudnoće, a nešto kasnije Marinkovićeva je napravila haos na mrežama kada je obelodanila da je Filip tokom veze sa Nikolićevom sve vreme bio u kontaktu sa njom!

Informer

 

Maja je Cara saterala u ćošak, a on se sada oglasio i prokomentarisao njen potez.

Informer

 

- Nakon naslova o Aleksandrinoj trudnoći kao metak dolazi ko drugi nego naša noćna mora! Čekamo još neke da se jave, pa onda slovodno uđite u "Elitu" i pričajte o nama. Samo, molim vas, nek se neko bar javi sa audio snimcima pričanja sa mnom, poruke su za p**ke! Idem još malo da odspavam, pa kad se vratim nadam se da će napaćena duša naći, pošto smo se čuli, viđali, šta god jedan onakon validan snimak audio i video! Stvarno me je sramota kome dajem na značaju! Nastaviće se... - napisao je Filip Car na svom Instagram profilu.

Kao što se vidi iz priloženog, bivši zadrugar nije potvrdio trudnoću Nikolićeve, ali je nije ni negirao, dok Majine tvrdnje demantuje.

Podsetimo, Maja je za Informer iznela detalje njihovog odnosa i dopisivanja koje je nastalo u periodu kada je još bio sa Aleksandrom, a više o tome možete pročitati na OVOM linku