• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Dina Sajeh

27.09.2023

13:30

"Car mi je slao poruke, dok je ležao pored Aleks!" Maja Marinković o odnosu s Filipom dok je pravio bebu verenici

Informer/društvene mreže

Rijaliti

"Car mi je slao poruke, dok je ležao pored Aleks!" Maja Marinković o odnosu s Filipom dok je pravio bebu verenici

Podeli vest

Maja Marinković, nakon pometnje koju je jutros napravila na mrežama kada je objavila poruke s Filipom Carem i potvrdila da je s njom varao trudnu verenicu Aleksandru Nikolić, progovorila je i za Informer.

Maja nam je sada otvoreno opisala kako je izgledala Filipova i njena veza preko telefona dok je on ubeđivao javnost da je srećan s Aleks kojoj je napravio i bebu:

Foto: Printscreen/Instagram

 

- Ovo nije ništa u odnosu na to šta sam sve mogla da izbacim. Ima tu još mnogo stvari, ali nema veze. I ovo je dovoljno - rekla je Maja na samom početku razgovora.

Mediji su danas pisali da je Aleks u trećem mesecu trudnoće, a ukoliko je ta informacija tačna, to znači da je Car varao trudnu devojku.

- Nemam nikakve informacije o njenoj trudnoći, ali Filip i ja se čujemo redovno, te poruke koje sam objavila mi je slao još pre mesec i po dana. Bili smo u kontaktu tokom cele njihove veze, ne samo kada su bili "na pauzi". On je praktično živeo sa njom, spavao pored nje, a zvao me je na video pozive, ljubomorisao, u pet ujutru mi tražio da upalim kameru da vidi ko mi je u stanu, pravio haos... - rekla je ona, a na pitanje da li je prevario Aleks sa njom odgovorila je:

Foto: shutterstock/Informer

 

 

- U tom periodu nije došlo do poljupca i nismo se videli uživo... Ali, zavisi šta je za koga prevara. Za nekoga možda sajber seks nije prevara (smeh).

Iako je Filip u svojim lajv uključenjima na društvenim mrežama izgledao kao neko ko je povređen, izdan i ko je sa Nikolićevom zaista želeo brak, Maja kaže da je istina ipak drugačija, te da Car nije gubio vreme dok mu je verenica bila u Srbiji.

- Dok je Aleksandra bila u Beogradu zvao me je u Crikvenicu. On je bio spreman da sa mnom spava u istom krevetu gde spava sa njom i posle mi neko priča da je u pitanju iskrena ljubav... To da me je zvao ne može da negira, jasno se sve vidi u porukama.

Marinkovićeva kaže da joj je poruke koje je objavila poslao nakon napada ljubomore.

- Veče pre tih poruka mu se nisam javila. Hteo je da me napravi ljubomornom, ne verujem da je putovao bilo gde - rekla je Maja i zaključila da je, bez obzira na to šta su Aleksandra i Filip pričali u javnosti, njihova veza bila veza iz interesa:

Foto: pritnscreen

 

 

- Mislim da je njihova veza funkcionisala samo zbog para i podrške. Nije samo on zbog novca bio u vezi, već i ona. I ta veridba u rijalitiju je isto bila taktika, da bi dobili pordršku - kazala je Maja marinković za Informer. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

"Odgajena si kao zadnja uličarka, šugo jedna!", Nikolini Pišek ostavili poruku na šoferki, žena joj pretila nasred ulice
Estrada

"Odgajena si kao zadnja uličarka, šugo jedna!", Nikolini Pišek ostavili poruku na šoferki, žena joj pretila nasred ulice

Voditeljka Nikolina Pišek, nakon velikog medijskog prepucavanja sa bivšim svekrom Mišom Grofiom, redovno upada u nove konfliktne situacije, a poslednju je do detalja podelila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram. Sada je, naime, upala u raspravu sa nepoznatom ženom, koja je joj je tog dana ostavila i poruku na šoferšajbni automobila.

27.09.2023

12:38

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija