27.09.2023.

15:17

Foto: informer/printscreen

Džet set

Šah-mat! Maja objavila video snimak razgovora sa Carem, Filip varao trudnu Aleks!

Naime, jutros je u javnost procurila informacija da je Aleks u trećem mesecu trudnoće. S obzirom na to da su Nikolićeva i Filip nedavno raskinuli veridbu, svi su se zabrinuli kako će Aleksandra podneti trudnoću nakon ljubavnog brodoloma sa ocem svog deteta.

Informer

 

Međutim, Marinkovićeva je objavila prepiske sa njim koje dokazuju da je Filip istovremeno jurio za bivšom i pravio dete verenici!

Car je demantovao Majine tvrdnje i predložio joj da sledeći put izađe sa nekim audio ili video dokazima, a starleta je upravo to i uradila!

- Pitam te, da li imaš nekoga? Je l' si ti to u kombinaciji sa nekim, je l' imaš nekoga ili ne? Nikakva privatna zabava ili žurka nije bila nego si bila sa nekim - bio je ljut Car, a ona mu je odbrusila:

- Prvo ovako, da se razumemo ti i ja... Ja sam tebi rekla da kad imam jednog frajera imam samo jednog. Je l' tako bilo? - pitala je ona, a on joj je odgovorio:

- Da.

Marinkovićeva je nastavila da mu objašnjava.

Informer

 

- E, i onda sam ti rekla da uopšte nemamo potrebe da pričamo na tu temu. Ti si me pitao "da li imaš nekoga", a ja sam rekla "ne". Sinoć si rekao "zovem te uveče", a onda si me pozvao u pola četiri ujutru! Ne razumem. Kačiš samo patetične pesme, zoveš me kad si bio ono jutro posle rođendana s nekom kurvom u hotelu i još me na video poziv zoveš... I sad ti meni praviš problem što se ja tebi nisam javila? Pa nisam sa tobom u vezi! A pritom, ja sam pravila žurku privatnog tipa, ko kaže da sam bila sa nekim, ne razumem? - pitala ga je Maja šokirano, međutim ljubomornom Filipu to nije bilo dovoljno:

- Koju si žurku pravila, ko je bio na žurci? 

Video snimak se tu prekinuo, a kako je Marinkovićeva već rekla za Informer, ima još puno materijala koji bi mogla da iznese u javnost.

- Tražite snimak gospodine? Hahaha, izvolite... Toliko o tome, o njegovoj ljubomori, posesivnosti, priznavanjem prevare za njegov rođendan, itd... Ne zaboravi - Maja istina! - napisala je starleta u opisu Instagram storija, a video možete poslušati na početku teksta.