10.10.2023.

17:27

Foto: Informer/Kristijana Ćaćić

Džet set

"Zamisli da se pojavi!" Kačavenda u strahu od pokojnog verenika, boji se da će ući u "Elitu"

Milena Kačavenda sinoć je pričala sa Markom Đedovićem i tom prilikom je progovorila o vereniku za kojeg je pričala da je poginuo, ali se na kraju ispostavilo da je živ. 

Milena je Marku priznala da je za njim odlepila, a zaljubljenost koju je osetila prema njemu uporedila je sa osećanjima koje je imala prema bivšem suprugu Srđanu Kačavendi.

Informer

 

- David je kao zbog mene pratio rijaliti, ali je u putu vozio, a gleda tv u kolima kad vratim film. Pita on mene da li bih se udala i ja na keca kažem da bih. Mogu da poredim kao kad sam se u muža zaljubila, leptirći - govorila je Milena.

Marko nije mogao da veruje koje priče izlaze iz njenih usta.

- Živo me zanima da li će se pojaviti... Zamisli kad ja svojoj deci govorim da se udajem i oni prenose Srđanu. Treba prošetati ulicom - nastavila je da priča Milena u pušionici tokom razgovora sa Markom.

Zbog teme koja se pokrenula o njenom bivšem vereniku Davidu Tošiću na društvenim mrežama se spekuliše da će on postati deo "Elite", a to čak sumnja i Milena, zbog čega i strahuje od njegovog pojavljivanja na vratima Bele kuće.