• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Pink

09.10.2023

23:32

Prepiske Kačavende i "pokojnog" verenika ugledale svetlost dana! Kuma internacionale mu se obratila na njegovom maternjem jeziku

Shutterstock, Masha Bandjur

Rijaliti

Prepiske Kačavende i "pokojnog" verenika ugledale svetlost dana! Kuma internacionale mu se obratila na njegovom maternjem jeziku

Podeli vest

Afera "Pokojni verenik" trese danima unazad domaću javnost, ali i Belu kuću, te učesnici "Elite" stiču različita mišljenja i sagledavaju čitavu situaciju na sebi svojstven način.

Naime, sve je počelo kada je Milena Kačavenda tokom učešća Ane Ćurčić u "Zadruzi 6" srčano branila svoju prijateljicu i tom prilikom je u javnost dospela informacija da se ona udaje. Nakon nekoliko dana od te vesti, Kačavenda je za medije otkrila da je on poginuo, što je mnoge odmah bacilo u rebus, dok to drugima nije bio problem.

Ćurčićeva je otkrila da je veoma dobra sa čovekom kog je Milena, kako je rekla, predstavila kao svog vernika, te i da je on živ. Milena je o ovoj temi govorila tokom samog učešća u "Eliti" sada, te je otkrila na koji način su se oni upoznali, čije fotografije je taj čovek koristio i na koji način.

Sinoć, tokom razgovora sa voditeljem Darkom Tanasijevićem u Šiša baru ona je otkrila da je sa izvesnim grkom manekenom, čije je fotografije David Tošić koristio, stupila u kontakt te i da su pričali o tome.

Naime, sada je na njenom instagram profilu osvanula prepiska sa grkom, u kojoj se jasno može videti, a i čuti, da mu se Milena obratila onako kako je i ispričala, te i da mu je čak i poslala link instagrama koji je David koristio sa njegovim fotografijama. Ono što se, takođe, može videti jeste da su se i čuli.

"Pokojni verenik" je zapravo prevarant.

 

 

Podsetimo, kako je Pink.rs pisao, izvesni David Tošić, za kog je Milena potvrdila da joj je bio verenik je otac deteta naše bivše košarkašice Milice Dabović, kada je javnosti predstavljen pod imenom Vuk Roten, a bivša devojka Andreja Atijasa, sadašnjeg supruga Anabele Atijas, Jasmina Skender otkrila je da je zapravo reč o prevarantu, za kog kaže da se Ljubomir Hadžistević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija