20.10.2023.

20:00

Foto: Informer

Džet set

"Stanijin najveći pad je taj susret s Aneli" Sandra Rešić udarila na Dobrojevićevu, prozvala je i što je zarađivala kao starleta

Sandra je najpre komentarisala Marka Janjuševića Janjuša i njegovo ponašanje u rijalitiju: 

- Ljudi ne znaju kada je Janjuš sarkastičan. Gledaju u čudu šta on izgovori, pa nemaju pojma o čemu se radi - rekla je pevačica koja je prokomentarisala odnos Janjuša i Aneli Ahmić:

Informer

- I to mi je bilo zanimljivo sve dok Stanija nije ušla u rijaliti. Ja nikada nisam ništa ružno rekla za Staniju iako su to neki pokušavali da mi pripišu na društvenim mrežama. Nikad nisam vređala devojku. Čak sam joj rekla: Ako si se snašla pre 15 godina da budeš prva starleta u Srbiji i zarađuješ pare na taj način svaki čast! Ti si sebe unovčila i svaka čast! - rekla je Sandra.

Informer

 

Ipak, misli da joj ulazak u rijaliti, kada se susrela sa Ameli za koju se ispostavilo da je supruga njenog momka, nije bio dobar potez:

- Ne znam koju bih reč upotrebila na srpskom, ali veliki down fall Stanije Dobrojević je bio ulazak u taj rijaliti i susret sa sadašnjom nevenčanom suprugom svog momka. To joj nije trebalo za dva života!