• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Svet/Informer/D.S.

20.10.2023

11:05

Maja sprema pakao za Aneli?! Starleta sa Stanijom spremila totalno uništenje Ahmićeve?!

Informer/RTV Pink

Estrada

Maja sprema pakao za Aneli?! Starleta sa Stanijom spremila totalno uništenje Ahmićeve?!

Podeli vest

Starleta Maja Marinković sprema se da uđe u rijaliti šou "Elita" i pomrsi konce ukućanima, a naročito bivšem dečku. Ona je navodno u dogovoru sa Stanijom Dobrojević rešila da obelodani sve što zna o Aneli Ahmić koja je bacila oko na njenu najveću životnu ljubav, Marka Janjuševića Janjuša.

Stanija i Maja navodno neko vreme nisu pričale zbog Marka Markovića, Stanijinog bivšeg dečka kojeg je Maja uspela da omađija, ali joj je Dobrojevićeva ipak pružila ruku pomirenja i sklopila pakt sa njom. 

Foto: Printscreen

 

- Maja je opasna, čekala je da svako pokaže pravo lice, pa da uđe u rijaliti kao šlag na tortu. Aneli joj je meta ovog puta, svašta je primerila za nju, neće se dobro provesti i to sve u dogovoru sa drugaricom Stanijom. Ni Asmin neće znati šta ga je snašlo, spremaju im osvetu. Maji je cilj da Aneli pokaže koliko je nebitna Janjušu kada se ona bude pojavila, ali i da ispoštuje Staniju koju je već jednom izdala kao drugarica, ma biće šou unutra - govorio je za Svet izvor blizak Maji. 

Na pitanje ko se najviše plaši njenog ulaska, Maja je bez razmišljanja odgovorila:

Foto: ATAIMAGES

 

- Aneli, ja sam bila i ostala Janjuševa najveća ljubav. Podrška i ljudi koji me vole su mi slali klipove, ona je bila upućena u moj javni život i učešće u rijalitiju. Kad sam bila sa Fikijem, ona je okačila jedan klip i napisala nešto. Ne verujem da bi bila toliko hrabra da mi to kaže u oči. Aneli fizički liči na Enu. Meni je ista. Janjuš je tu možda prepoznao neku sličnost, pa mu je verovatno postala simpatična, ali kroz taj odnos sa njom ne ukazuje poštovanje prema ženi - poručila je ona. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija