• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.10.2023

09:29

Car čeka još jedno dete?! Filipova bivša se oglasila, zbog Aleks je ostavio trudnu?!

Printscreen Instagram, ATA Images

Estrada

Car čeka još jedno dete?! Filipova bivša se oglasila, zbog Aleks je ostavio trudnu?!

Podeli vest

Bivši zadrugari Filip Car i Aleksandra Nikolić su uprkos svađama rešili da daju šansu svojoj ljubavi i u Beogradu započnu zajednički život. Oboje su svesni da je to najbolje i zbog ćerkice koja u aprilu sledeće godine treba da dođe na svet, međutim, problemima nema kraja.

Naime, baš kada su obelodanili da su se pomirili, javila se devojka iz okoline Crikvenice, koja tvrdi da sa Filipom čeka dete i da je u trećem mesecu trudnoće.

Foto: Instagram printscreen/alex_mima_official

 

- Zna on dobro ko sam ja, nema šta da se predstavljam javnosti. Nisam htela o ovome da pričam sve do sada, jer mi je obećao da će ostati sa mnom, jer je sa Aleksandrom završena priča. Znam da se sa njom pomirio zbog para, tačnije zbog fanova koji im više ne uplaćuju novac. On je jedan prevarant. Kada je čuo da sam trudna, rekao mi je da abortiram, a kada sam mu rekla da to ne dolazi u obzir, okrenuo je list i molio me da ne širim vest jer je već u velikom problemu i sa porodicom i sa ljudima koji ga svaki dan osuđuju - govori ona za "Svet" i dodaje:

- Maja Marinković je za sve u pravu što kaže, našli su se, isti su i stvoreni su jedno za drugo. Mene je sramota šta sam sebi dozvolila. Kad bolje razmislim, sa njim se ne bih ni usrećila, neka ga sa Aleksandrom, ali ovo se neće na ovome završiti. Bilo bi mi drago makar da znam da je zaista voli, ali sa koliko njih je prevario i šta je pričao, nemoguće da ima osećanja prema njoj. Verujte mi, ni njegovoj porodici nije dobro zbog njegovog ponašanja, oni su normalni ljudi - dodaje za gorepomenuti list devojka, koja nije želela da dostavi svoju sliku, a ni dokaz da je dete koje čeka Filipovo:

- Ja mu želim svu sreću, taj više ne zna koga laže, gde udara i šta radi. Sam sebi jamu kopa i ne znam do kad planira da beži od svih sr*nja koje je napravio. Njemu bi najbolje bilo da odleprša na drugi kontitent.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija