11.11.2023.

23:15

Foto: ATA Images

Džet set

Prvo oglašavanje Sanje Stanković nakon raskrinkavanja Anitine afere sa drugom devojkom! Ismejala celokupnu situaciju, Jovani se ovo neće svideti

Sinoć je voditeljka Ana Radulović pred početak emisije "Pitanja novinara" ugostila Mateu Car, devojku sa kojom se Anita Stanojlović dopisivala sve dok zajedno sa Jovanom Tomić Matorom nije ušla u "Elitu". 

Informer

 

Nakon celokupnog skandala se na svom Instagram profilu oglasila i Matorina bivša devojka, Sanja Stanković. Naime, bivša zadrugarka Jelena Batos je prva iznosila informacije o Aniti, a tada su je mnogi osporavali i navodili da izmišlja sve. Ona je sada na svom Instagram profilu podelila jedan post na kojem je označila svoju drugaricu Sanju Stanković i samo kratko napisala:

- Sve i svakome dođe na svoje - glasio je njen komentar. 

Sanja nije ostala imuna na ovo, pa je Jeleni odgovorila istom merom. 

Informer

 

- Ja stvarno ne znam o čemu ti to pričaš - a uz odgovor usledio je i emotikon koji plače od sreće. 

Budući da su prethodni Instagram storiji Jelene Batos bili vezani baš za Anitu i Matoru, jasno je bilo da je bivša zadrugarka na to mislila kada je označila Sanju. Međutim, Sanja je poznata po tome da nakon veze sa Jovanom, stavila je tačku na celokupnu priču i obema poželela sve najbolje u zajedničkom životu.