• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/Informer/A.S.

11.11.2023

17:18

"Matorina mama nije dobro psihički": Oglasila se Sandra Rešić nakon što je obelodanjena Anitina prevara: "Pakao smo preživele sinoć!"

Informer

Rijaliti

"Matorina mama nije dobro psihički": Oglasila se Sandra Rešić nakon što je obelodanjena Anitina prevara: "Pakao smo preživele sinoć!"

Podeli vest

Sandra Rešić je ispričala kako je Jovanina mama psihički loše zbog svega što se prethodne noći desilo u "Eliti", kao i da je celu noć preplakala.

Sinoć je u "Eliti" došlo so suočavanja između Jovane Tomić Matore i devojke sa kojom se Anita Stanojlović dopisivala sve do ulaska u rijaliti. 

Nakon što je devojka koja se čula sa Anitom, Matea Car, ispričala Jovani šta joj je žena radila iza leđa, Matora je odlučila da stavi tačku na njihov brak. Tomićeva od sinoć nije dobro, jer se potresna zbog neverstva svoje supruge. 

Foto: Youtube printscreen

 

Sada se za medije oglasila Matorina drugarica, Sandra Rešić koja je rekla da Jovaninoj mami od sinoć nije dobro psihički, kao i da je celu noć preplakala zbog svega što se dešava njenoj ćerki. 

- Matorina mama nije dobro, ne zdravstveno, već psihički, jer je znala da će do ovoga doći, ne može da veruje, plakale smo do 4 noćas, jer je ona starija žena i nije zdravstveno najbolje, ja ne znam čime i kako da je utešim, pakao smo preživeli sinoć. Samo jedna stvar, nadam se iskreno, po cenu izlaska iz rijalitija, da će Matoru ovo držati, u suprotnom, ako oprosti, evo iskreno da ti kažem, na mene može da zaboravi kao prijatelja. Da ja sinoć kao i njena porodica i drugi prijatelji gledamo kako se neko raspada pred našim očima, a nismo tamo da joj pomognemo, a da se desi da oprostiš sve ovo. Zaista želim samo da znam razloge zbog čega je rekla Matei: "Pričaću ti zašto moram da se udam", e kad to čujem, onda ću imati šta da kažem - rekla je ona.

Sandra smatra da je Matora sada konačno naučila lekciju.

Foto: Instagram

 

- Sada je Matora u šoku, mislim da je dosada niko ovako nije izdao, ne samo u smislu prevare, varale su nju i druge ribe, to znam iz njenih priča, ali ovoga puta je otišlo predaleko, mislim da se prvi put potrudila da prihvati sve, da ode protiv svoje porodice, da su ljudi kukali naglas samo da se ne pravi ta svadba, ali je ona terala svoje, ne znam da l’ mi je drago što se ovo desilo, da konačno jednom nauči kako treba da živi ili da i ja plačem s njom, eto iskreno - rekla nam Sandra.

Pevačica nije mogla da sakrije bes zbog Anite i toga što je uradila Jovani, pa je za kraj rekla da se nada da će joj se sve to vratiti. 

- Iskreno, ne mislim ništa više o toj devojci. Niti želim, laž koju je smislila ona ili njena mama da je ja pljujem napolju, a pritom se nijednom nisam oglasila, jer do pre pet dana nisam ni znala komplet istinu, kraj je svih krajeva. Em si je ti varala, em je okrećes protiv nas, ne znam kako i da l’ ima srca i duše ta devojka, i kako misli da će joj se vratiti sve ovo - rekla je Sandra.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača
Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača

Portparol vojske Huta Jahja Sari Kasim rekao je sinoć u televizijskom obraćanju da su „u znak podrške palestinskom narodu i kao odgovor na američko-britansku agresiju, izveli vojne operacije protiv protivničkih ratnih brodova u Crvenom moru“.

01.05.2024

00:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15