Autor: Informer/K.Ć.

22.11.2023.

07:00

Foto: Instagram

Džet set

Kristijan ne prestaje da šokira javnost: Golubović i Kristina napravili haos u tržnom centru: "Ponašao se kao da je u rijalitiju"

Nedavno je objavljen video snimak koji prikazuje kako odlučan Golubović učestvuje u krađi mleka za bebe zajedno sa Zoranom Vasojevićem Ćozlom iz vozdovačkog klana. Međutim, nove vesti su stigle.

Golubović je nedavno izazvao nered u jednom tržnom centru zbog toga što u prodavci nisu želeli da zamene garderobu njegovoj supruzi Kristini Spalević.

Informer

 

Oni nisu imali račun i prodavci nisu mogli da im zamene kupljenu odeću

- To je bio pravi cirkus. Kristina je došla sa garderobom koju je imala nameru da zameni. I to ne bi bio problem da je imala račun. Ona je pocela da viče, preti, da histeriše. Radnici su pokušali da je obuzdaju, ali je ona terala svoje. Bila je zaista neprijatna i neprimerena situacija. Potom je razgovarala telefonom i zaposlenima poručila da stiže Kristijan - prica očevidac. Tako je i bilo. Kristijan je došao i odmah je počeo da se bahato ponaša, kako tvrdi naš izvor.

- Insistirao je da joj se stvari zamene. Nisu ga zanimala pravila već je on terao svoje. Svašta je izgovorio. Ponašao se kao da je u rijalitiju. Žena Kristina ga je podržala. Zajedno su siktali. Čini mi se da im nisu izašli u susret ni posle te cike i vike, već da su ih usmerili na zaštitu potrošaca.