• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Hype.rs/Informer.rs

03.10.2023

08:35

Kristijanova žena udarila na njegovu bivšu: "Ona raspolaže njegovim novcem, a gde je tu moje dete?"

Informer/ATA images

Estrada

Kristijanova žena udarila na njegovu bivšu: "Ona raspolaže njegovim novcem, a gde je tu moje dete?"

Podeli vest

Kristina Spalević, aktuelna supruga Kristijana Golubovića nedavno se u jednoj emisiji požalila na njegovu bivšu ženu za koju tvrdi da mu je sve uzela. Kristina je pobesnela jer, kako kaže, ona Ivaninoj ćerki ponešto i kupi, dok je Kristijanova bivša uzela sve i i dalje mu uzima.

I dok Kristina i Kristijan čekaju drugog sina, Spalevićeva otkriva da je situacija između njegove bivše supruge i nji i dalje veoma loša, te se Ivani čak i obratila:

Foto: Instagram

 

 

- Izvini, jel moje dete šugavo? Ja moram tako da pitam, prosto narodski rečeno, šta to nije u redu sa mojim detetom, moje dete nije krivo ni za šta. Zašto je tvoje dete bolje od mog, zašto ja za tvoje dete mogu da odem, nije to samo kupovina, to je od srca, zašto bi to meni kao jednoj ljubavnici palo na pamet u tržnom centru, gledala bih za svoje dete, kao što ona gleda za svoje - počeka je Spalevićeva koja je nakon toga otkrila i da Ivana uzela Kristijanu sve:

- Ona raspolaže novcem koji je Kristijan zaradio, to je ono što smo on i ja krenuli od nule. Neka je ona njega kaznila i uzela mu sve, ali ona na sve to dobija još, a gde je moje dete u toj priči, to je jedno sasvim normalno pitanje? - besnela je Kristina koja je u nekoliko navrata imala nameru čak i da se usprotivi svom suprugu:

Foto: printscreen

 

 

- Ja sam jednom htela da namerno kažem Kristjanu, nemoj više ništa da me pitaš, ne interesuje me, idi ti za svoje dete, ali nisam mogla, to nisam ja - rekla je Kristina za "Hype".

Podsetimo, Ivana je Kristijana dugo čekala da izađe iz zatvora i sama je podizala njihovo dete, a jedna njena izjava od pre nekoliko godina i brojnih spekulacija da ju je Golubović i u rijalitiju "Farma" prevario, šokirala je mnoge:

- Volim mog čoveka, on je sve moje, prvi i posle njega niko neće postojati, čak i da ne budemo zajedno, on je jednom i zauvek. I da me vara i prevari, dosta više, on će uvek viđati Veru i mene, kad god poželi. On mene zna i ja njega, mi život dajemo jedno drugom. I da se zaljubio i da me je prevario, to ne znači da nas nikada neće videti. Videće nas kad god želi. Dosta više, ne dam svog muža - napisala je Kristijanova supruga na društvenoj mreži tada.

Foto: Insider / Zoran Sinko, Miloš Rafailović

 

 

S druge strane, Golubović je o braku sa Ivanom, pre javne prevare sa Kristinom pričao ovako:

- Sa Ivanom sam venčan u crkvi jednom i zauvek! I za sto godina ću o njoj misliti da je najposebnija osoba u mom životu! Da bismo se crkveno razveli, treba patrijarh lično da nas rastavi, a ja na to nikada ne bih pristao - rekao je on za medije jednom prilikom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija