Autor: Informer/A.S.

07.12.2023.

12:45

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

"Baka je u bolnici, ne znam da li će preživeti": Oglasila se Anđelina majka, porodica proživljava agoniju zbog njene veze sa ženom

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović danima su negirale da među njima ima nešto više od prijateljstva, a juče su otišle korak dalje, pa su se poljubile pred svim ukućanima i na taj način ozvaničile vezu. 

Informer

 

Nakon svega, Bojana se za vreme emisije "Pitnja gledalaca", ogradila od Anđele i otkrila da ne gaji nikakve emocije prema njoj. Anđelu su Bojanine reči pogodile zbog čega se potpuno slomila jer je shvatila da je rizikovala svoj odnos sa porodicom. 

Sada se za medije oglasila Anđelina mama koja je otkrila da njena ćerka nema nikakvu podršku porodice zbog veze sa devojkom, kao i da njena baka teško podnosi celokupnu situaciju, zbog koje je čak završila i u bolnici.

Informer

 

- Njena baka je u bolnici trenutno, jako je loše. Bojana je uzela Anđelu pod svoje. Ne podržavam taj odnos. Baba teško podnosi sve to, ne znam da li će ovo preživeti, ne može da gleda sve to. Zgranuti smo - poručila je Anđelina majka.