• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

05.12.2023

11:30

Razotkrivena gej akcija u "Eliti"! Bojana i Anđela pokušale da sakriju svoju vezu, ukućani ih napali i sve obelodanili

Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

Razotkrivena gej akcija u "Eliti"! Bojana i Anđela pokušale da sakriju svoju vezu, ukućani ih napali i sve obelodanili

Podeli vest

Ukućani su napali Bojanu i Anđelu kako ih sve lažu i kriju svoju romansu, a njih dve su se uporno pravdale govoreći da samo vole da provode vreme zajedno, kao i da među njima nema ništa više od prijateljstva.

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović nekoliko dana se ne odvajaju jedna od druge i dok su svi ukućani primetili varnice među njima, one su ipak odlučile da sve negiraju. 

Za vreme emisije "Pretres nedelje", učesnici "Elite" su napali Bojanu i Anđelu, rekavši da sve blefiraju, kao i da su videli kako su njih dve bile intimne ispod pokrivača. 

Foto: Youtube printscreen

 

 

- Nismo zajedno, nećemo imati ništa - rekla je sinoć Bojana.

- Ništa se ne dešava stvarno. Nismo par, nećemo to ni biti. Meni prija njena pažnja, ali to je sve - dodala je Anđela.

- Zašto onda stenješ ispod jorgana? Ja mislio groznica - prokomentarisao je voditelj.

 

- Anđela laže i petlja, Bojana je pere - istakla je Aneli Ahmić.

Foto: Youtube printscreen

 

- Ja sam lično video da vam je ludo ispod pokrivača. Moram da kažem da je Bojana folirant, nije dobar čovek, ali vozite jedna drugu - dodao je tada Lazar Čolić Zola.

- Nemam nikakvu akciju sa Bojanom, češkamo se samo - pravdala se Šparavalo sinoć.

- Lično sam video da su Anđela i Bojana imale s*ks. Maločas sam rekao Slađi da pogleda ispod stola kako se češkaju. Zvanično su u vezi - poručio je Nikola Lakić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija