09.12.2023.

09:25

Foto: Informer

Džet set

Maja isprozivala Aneli i Janjuša: Fali im samo Ena, kad prve lige nema ubaci se beton (VIDEO)

Maja je započela sinoć svoje izlaganje i otkrila da smatra da Jenjuš sve radi zbog plasmana u "Eliti 7":

Informer

- Ja želim svu sreću svakome ko uđe u vezi, nemam više emocije prema Janjušu ali meni je to sprdnja. Bar sa Janjuševe strane, moje mišljenje se kosi sa ostalim ukućanima. Samo im fali Ena u celoj priči i da uživaju. Ako tvrdiš da nećeš biti sa nekim i opet do uradiš, on ima cilj da bude visoko plasiran, sve ovo radi zbog rijalitija. Kad prva liga nije pretnja tu se druga liga ubaci, ili neko sa klupe onako. Neka se oni vole ja protiv Aneli nemam ništa, izgladili smo odnose, ali smatram da to neće dugo potrajati - rekla je Maja.

Informer

A Darko Tanasijević ju je zamolio da imenuje sve one koje smatra ligom, ali i one koji su prema njenom muišljenju "beton":

- Imam jedan zadatak za tebe, pričala si o ligama. Beton, prva i druga liga. Razvrstaj sve osobe po ligama. Od početka do kraja stola - tražio je Tanasijević od Marionkovićeve:

Informer

- Janjuš ide od beton do prve lige, on se nekad vodi srcem, a u mnogim slučajevima radi stvari zbog rijalitija i tad upada u beton ligu, mnogo se srozao. Po mom mišljenju prva liga je Marko Đedović, on je uvek iskren, ima svoj stav, mišljenje. Žana je majka i sviđa mi se što razmišlja i o spoljašnjem svetu, nije balavica, ima mozak. Miksi je isto realna, pravi greške, ali je svoja. Matora, takođe, jako pametna i zrela. Da ponižavam ljude da govorim ko je beton neću, ali mnogi rade neke gluposti kako bi bili zanimljivi. Nema veze što mu je rekla da mu je žena ku*va, on je to jako brzo zaboravio. Preko svega joj je prešao ali zbog kadra. Dve godine je bio u senci samo je komentarisao moje odnose, e sad ja preuzimam tu ulogu, stalno ću da komentarišem sve iskreno pa nek poludi - odbrusila je Maja.