• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: MIlan Dimitrijević

06.12.2023

11:46

(FOTO/VIDEO) Informer na licu mesta! Pogledajte zapaljen automobil oca Maje Marinković: Bojim se za kuću na Avali, šteta na autu je 12.000 evra

Peđa Milosavljević

Rijaliti

(FOTO/VIDEO) Informer na licu mesta! Pogledajte zapaljen automobil oca Maje Marinković: Bojim se za kuću na Avali, šteta na autu je 12.000 evra

Podeli vest

Informer.rs vam donosi fotografije sa lica mesta zapaljenog automobila oca kontroverzne rijaliti učesnice.

Automobil Takija Marinkovića, oca Maje Marinković, zapaljen je noćas u Kumodražu.

Luksuzan četvrotočkaš marke "audi" čitav je izgoreo, a tom prilikom stradalo je još četiri vozila Marinkovićevih komšija.

Informer je tragom informacija otišao na lice mesta, gde smo zatekli Takija vidno uznemirenog, nakon čega je detaljnije progovorio o incidentu koji je čitav kraj digao na noge. 

Foto: Peđa Milosavljević

 

- Policija radi svoj deo posla i posavetovali su me da ne dajem izjave medijima kako ne bih ometao istragu. Ono što mnogu da vam kažem jeste da ja nemam nijednog neprijatelja, ni sa kim nisam u zavadi, niti sam se bilo kome zamerio. Jedino što mi pada napamet su Majini hejteri i fanatici rijalitija, iako je ona trenutno u "Eliti" i mirna je, nikoga ne dira. Svestan sam da napolju postoje ljudi koji je mrze i žele joj zlo. Opet, u pitanju je moj automobil, a ne njen i nije mi jasno zašto bi neko ko mrzi Maju, palio moj automobil. Milion je pitanja u mojoj glavi, ali ne sumnjam da će policija naći počinioca - kaže Taki za Informer i dodaje da se oseća nebezbedno nakon nemilog događaja:

- Plašim se za svoj život, ovo je opomena da ta osoba koja stoji iza ovoga se neće zaustaviti. Pozvao sam komšiju koji živi na Avali, da obiđe moju kuću, bojim se da da mi ne zapale i nju. Automobil "audi" sam kupio nedavno i pošto je polovan, platio sam ga 8.000 evra, ali sam nedavno na njemu zamenio gume i felne i registrovao sam ga. U kolima sam i imao skupe naočare koje mi je Maja donela iz Italije, garderobu, lična dokumenta, uključujući i pasoš. Sveukupna šteta je 12.000 evra - završava Taki za Informer.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija