30.12.2023.

09:25

Foto: Informer/Kristijana Ćaćić

Džet set

Hitno oglašavanje produkcije "Elite 7"! Rijaliti učesnici se večeras suočavaju s članovima porodice

Rijaliti učesnici dobili su važno obaveštenje od produkcije o tome da se večeras neće održati emisija "Nominacije", već će takmičari imati priliku da pogledaju poruke svojih najbližih. 

Informer

Poznato je da pred praznike u "Elitu 7" stižu pokloni, poruke i čestitike njihovoj porodica, prijatelja i ljudi koji ih podržavaju, zbog čega se oni posebno obraduju. Međutim, iako je ovo veoma lep događaj jer takmičari nakon nekoliko meseci imaju priliku da vide svoje najbliže, ipak određeni stanari Bele kuće poprilično strahuju od onoga što će čuti i da li će ih porodica kritikovati zbog postupaka koji su napravili. 

Informer

Poznato je da ovaki događaji uvek promene tok rijalitija, a kako se neki potrude da se poprave na bolje i prestanu da rade neke stvari koje su do tad praktikovali, neki dobiju vetar u leđa, pa se dodatno aktiviraju u rijalitiju. 

Još uvek nije poznato da li će poslednjeg dana u godini članovi poridice ući u Belu kući i imati priliku da vide i zagrele svoje najmilije, jer prethodne godine do toga nije dolazilo, dok su u sezoni pet bile organizovane čestitke, ali i dolasci članova porodice. 

Takmičari rijalitija verovatno ni ne slute da će ovo večeras biti na programu, a po svemu sudeći televitija Pink je spremila razna iznenađenja povodom Nove godine i praznika koji dolaze.