• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A. P.

30.12.2023

08:47

Urnebesni snimak Miljane dok meša na bini! Zola i ona otpevali pesmu "Se*si", sve šokirali onim što su uradili na kraju (VIDEO)

Youtube printscreeen

Rijaliti

Urnebesni snimak Miljane dok meša na bini! Zola i ona otpevali pesmu "Se*si", sve šokirali onim što su uradili na kraju (VIDEO)

Podeli vest

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola sinoć su nastupili na "Elitoviziji", a popularna Nišlijka sve je šokirala stajlingom i zavodljivim uvijanjem na početku.

Miljana i Zola nastupili su drugi po redu i otpevali pesmu Tine Ivanović i MC Stojana "Seksi".

Zola je prvi iskoračio na binu, dok je Miljana u pozadini mešala kukovima. Čolić je sve vreme podizao publiku i stručni žiri na noge. Nakon prvog refrena, Miljana je totalno zasijala pred milionskim auditorijumom, a onda je i zatverkovala.

Članovi žirija koji su sinoć činili Dejan Milićević, Dejan i David Dragojević i Miki Đuričić pohvalili su Miljanin i Zolin Nastup.

- Bravo za Miljanu, super ste u paru, Zola mi nikada nije bio specijalan favorit, ali ovo si uradio svetski. Ako budete nastupali zajedno, svet je vaš - rekao je Dejan Milićević.

- Fenomenalni su, Zola je na sto odsto, a Miljana je dovela liniju do savršenstva - kazao je David.

Foto: Youtube printscreeen

 

 

A potom je Dejan Dragojević otkrio da u potpunosti navija za Miljanu i Zolu:

- Postoje osobe sa kojima se čujem i ne čujem posle rijalitija, ispred mene stoje osobe sa kojima se ja čujem. Koji god format da bude, Miljanu i Zolu ništa neće moći da rastavi, nikada nisam bio za Bebicu i Miljanu. Mislim da ne bi trebali da imate one klasične rasprave, Miljana mislim da si prevazišla otvaranje crnih džakova u radionici. Treba da znate gde vam je granica zbog vaših kući koji vas gledaju. Večeras je bio na 60 odsto - rekao je Dejan.

Foto: Youtube printscreeen

 

 

Miki Đuričić prognozirao je Miljani i Zoli visok plasman:

- Meni je žao što on nije nastavio u tom pravcu, Miljana je uvek zanimljiva. Imaćete visoku ocenu, što zbog nastupa, što da me Miljana ne bi posle blatila. Prestanite, ovo vam je već stoti rijaliti, budite malo normalni, manite se haosa i svađa - rekao je Miki.

Međutim, svi su se iznenadili kada su se na kraju nastupa Miljana i Zola poljubili. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!
Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!

Suđenje kriminalnoj grupi koju su, prema navodima optužnice Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, formirali odbegli vođa "kavačkog klana" Radoje Zvicer i Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara, a kojom je obuhvaćeno još 43 optuženih, nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu izvođenjem pisanih dokaza koji su prikupljeni protiv optuženih članova posle izvršenja krivičnih dela.

09.05.2024

17:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija