• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/D.S.

29.12.2023

23:14

"Ti si sama sebi kora od banane!" Dejan Dragojević opleo po Matoroj, nije štedeo reči

printscreen

Rijaliti

"Ti si sama sebi kora od banane!" Dejan Dragojević opleo po Matoroj, nije štedeo reči

Podeli vest

Trenutno se emituje "Elitovizija", a prvi na scenu su izašli Jovana Tomić Matora, Marko Đedović i Milena Kačavenda koji su se predstavili pesmom Dare Bubamare "Polje jagoda".

Usledili su komentari stručnog žirija.

Foto: Printscreen You Tube

 

- Moram da ustanem i da zagrlim Marka Đedovića, jer je on za mene bio uvek tu. Učinio je za mene - rekao je Dejan.

- Jeste, sećam se - dodao je Miki.

- Ne mogu da komentarišem vaše pevanje. Sa Milenom sam napolju sam imao sukob, jer sam rekao da mi deluje kao da je priča u vezi Ane Ćurčić muljaža klasična - rekao je Dejan.

Foto: Printscreen You Tube

 

- Meni su Ana i Milena ista banda, jer je ova Anu podržavala, pa je sada pljuje - dodao je Miki.

- Matora, moram da se osvrnem. Ti si sama sebi kora od banane. Podsvesno si namestila da ti se ovo desi. Anita te je jurila, ti si bežala, došao je brak, a ti si mislila negde duboko u sebi da do ovoga može da dođe. Znale ste dobro šta radite, a ja jedva čekam Anđela da dođe. Znala si za poruke sa Mateom, prikazivala ti je na dan venčanja da se sa nekim dopisuje - kazao je Dejan.

- Dejane, ja nisam znala da se ona s nekim dopisuje na taj način. Daleko od toga da sam mislila da postoji ovo - kazala je Matora.

Foto: Printscreen You Tube

 

- Dejane, želim da odgovorim Mikiju i tebi. Nisam imala priliku da ti kažem, ali mene je ona uvukla da budem u javnosti, te je sve nastalo spontano dalje, kao i moj ulazak u rijaliti - kazala je Milena.

- Matora, prestani da glumiš jadnicu. Tvoji svi su uz tebe. Ona sad vrca gu*icom, dok se ti raspadaš. Natavi dalje, pusti nju. Patiš za Zolinom bivšom kombinacijom. Nasup nije ništa posebno - rekao je Miki.

- Milena, ako si rekla da nisi iz ovog sveta, onda ne treba da budeš tu, ako je već tako. Ti si u javnosti jer želiš tu da budeš - kazao je David.

- Pre Aninog ulaska sam saznala za prodaju fudbalera. Znam da je Ana je kockarka koja je sa Zvezdanom trošila novac. Od te drugarice je selektivno mene izabrala da budem u rijalitiju - kazala je Milena.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija