Autor: Informer.rs

19.01.2024.

12:37

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Nemam više živce": Janjuš vidno razočaran otkačio Aneli, ona mu žestoko odbrusila i oterala ga iz Bele kuće!

Prava drama u Beloj kući ne prestaje otkad se Janjuš vratio u rijaliti. Stalne svađe između njega i Aneli, dovele su do prestanka njihovog odnosa.

Od kako se Janjuš vratio u rijaliti, njihov odno je dosta promenjen, iako je Aneli u više navrata pokušala da porazgovara sa njim i reši stvari, Janjušević baš i nije bio raspoložen za komunikaciju sa njom. 

Ipak, odlučio je da joj objasni zbog čega ga je ona razočarala.

Odnos između ovog para dodatno su rasplamsali komentari ostalih zadrugara koji su u celu priču umešali i Maju Marinković, pa je tako Aneli tvrdila da ju je Janjuš zapravo zamenio bivšom devojkom, dok on smatra da to nije istina.

Informer

 

 

- Ja Milenu (Kačavendu) mnogo volim, jedino što je ona rekla jeste da je osetila da je Maja bila tužnija. Ona nijednog trenutka nije uradila ništa loše, jer je pričala to za Maju. Aneli treba da dođe i kaže: "Milena, ti nisi lepo osetila mene", a ne da skače na svaku, to nije normalno" - istakao je Janjuš.

- Bitnu stvar sam zaboravio... Aneli je rekla da ćete svi videti kako će se završiti moj odnos sa Majom. Ja niti ću biti sa Majom, niti će ona biti sa mnom. Kada sam izlazio iz rijalitija sačekala me je bivša žena, posle svih sra*a koja sam napravio. To je u tim trenucima ljudski, ako sam je zagrlio to je normalno u tim situacijama. To ne mora da znači da ćemo mi biti u vezi, ljudski sam osetio - rekao je Janjuš.

Informer

 

- Imam pravo da mislim to što mislim, jer ga volim. Šokantno mi je da je sve to prepoznao u Maji, a ne u meni - odbrusila je Aneli.

- U tebe sam se napolju razočarao i vratio se takav u rijaliti. Posle toga si mi sve samo potvrdila - nastavio je Janjuš.

- Čime tačno? - upitala je Aneli.

Iako je Janjušević započeo razgovor sa namerom da on i Aneli izglade odnose, isprovociran izajavom svoje rijaliti devojke, napustio je Belu kuću.

- Ljudi, nemoj više niko ništa da me pita, nemam živce - rekao je Janjuš.