• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

18.01.2024

19:48

Žestoka svađa u "Eliti"! Janjuš pred svima ponizio Aneli, ona potpuno poludela zbog njegovih reči, ovo ju je posebno zabolelo (VIDEO)

informer/printscreen

Rijaliti

Žestoka svađa u "Eliti"! Janjuš pred svima ponizio Aneli, ona potpuno poludela zbog njegovih reči, ovo ju je posebno zabolelo (VIDEO)

Podeli vest

Za vreme svađe sa Aneli, Janjuš je rekao kako mu je bivša devojka, Maja Marinković, trenutno draža od nje, zbog čega je Ahmićeva pobesnela.

Za vreme emisije "Pitanja gledalaca" došlo je do još jednog sukoba između Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša

Janjuš je tom prilikom istakao kako je završio sa Aneli, što je nju isteralo iz takta. 

 

- Da li si očekivao da će se Maja toliko potresti? - glasilo je pitanje.

Foto: Youtube printscreen

 

- Na ovo pitanje koje si mi postavila, da me pitaš za bilo koga, rekao bih da bi se potresao, a kada je konkretno Maja, rekao bih isto. Svako normalan bi - rekao je Janjuš pa se onda osvrnuo na Aneli i njega. 

On je Ahmićevoj rekao kako je sa njom zauvek završio. 

- Ja jedino sa tobom ne mogu vreme da provodim. Tu je kraj, nema više šta da se učini. Ja bih mogao da spavam sada s kim god, samo s tobom ne bih. Tražim ti da skontaš što je to tako i da ti uđe u glavu zbog čega je to tako - rekao je Janjuš.

- Okej, ja sam to ukapirala, to si ti već rekao. Gde je emocija nestala za dva dana?! Kako se moglo zaboraviti sve što je ova žena vređala njegovo dete - rekla je Aneli.

- Jako si kvarna. Kako tebi nije nestalo za pet dana?! - rekao je Janjuš.

Foto: Youtube printscreen

 

- Druga stvar, objasnio sam, ja sam kada sam ušao da sam osetio od Maje to nešto... Ja sam ovoj osobi rekao sve najgore i ona meni. Sada spominjanje šta je ona meni... Tog trenutka kada mi je došla i rekla, ja sam rekao da se neće ništa ponoviti. Ona i ja nismo zajedno, nismo u vezi. Mi smo završili sve to, ali sa nekim sa kim imaš emociju ne možeš to da radiš - rekao je Janjuš.

- Vreme je pokazatelj svega, ja sam uverena u to i to je tako - rekla je Aneli.

- Dobila si šansu, najiskrenije, posle svega što sam gledao... Možda se moje emocije nisu ugasile - rekao je Janjuš.

Foto: Youtube printscreen

 

- Jesu, tako se ne ponaša čovek kom su se izgubile emocije... Ti provodiš ceo dan sa Majom... Ujutru u rehabu, meni to nije normalno - rekla je Aneli.

- Sada mi je ona draža nego ti. Osećam da mi je draža, nemamo emocije jedno prema drugome - rekao je Janjuš, zbog čega je Aneli pobesnela. 

Detaljnije možete pogledati u videu ispod. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!
Politika

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!

Ovih dana smo svedoci žestokih pritisaka na Srbiju, Republiku Srpsku i srpski narod. Ipak, ovaj put su ti pritisci mnogo perfidniji, a samim tim i opasniji. Pod maskom kulture sećanja, pokušava nam se udariti žig genocidnog naroda. Zato smatram da mi Srbi nemamo pravo na ćutanje. Podrška predsednicima Vučiću i Dodiku, u borbi za nacionalno dostojanstvo i nacionalni opstanak, potrebnija je nego ikada, saopštio je načelnik opštine Gacko dr Ognjen Milinković.

21.05.2024

13:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija