• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. Kostić

18.01.2024

16:30

"Nisam gledala `Prijatelje`!" Marija Bergam za Informer otkrila šta bi rekla čuvenoj Fibi kada bi je upoznala

Profimedia, ATA Images

Kultura

"Nisam gledala `Prijatelje`!" Marija Bergam za Informer otkrila šta bi rekla čuvenoj Fibi kada bi je upoznala

Podeli vest

Srpska glumica, koja je popularnost stekla 2019. rolom Maje Davidović u seriji "Senke nad Balkanom", priželjkuje da upozna koleginicu iz Holivuda.

Želim da upoznam Fibi i da joj kažem da je volim, kaže Marija Bergam. Poznata glumica dobila je ulogu luckaste plavuše u predstavi "Prijatelji", koju je u originalnoj američkoj seriji igrala Lisa Kudrou. 

Srpska glumica, koja je popularnost stekla 2019. rolom Maje Davidović u seriji "Senke nad Balkanom", priželjkuje da upozna koleginicu iz Holivuda.

- Kada bih dobila priliku da upoznam Lisu, rekla bih joj da je volim i zahvalila bih joj se na sjajnoj ulozi Fibi, koju je odigrala u "Prijateljima" - priča Bergamova za Informer i priznaje da nije gledala ovaj svetski popularni sitkom sve dok joj nisu ponudili ulogu u istoimenoj domaćoj predstavi:

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Glumica Marija Bergam

- Iskreno, nisam gledala "Prijatelje"! Kada su me pozvali za ulogu, ništa nisam znala o toj seriji. Međutim, kada sam pročitala scenario, shvatila sam da je u pitanju sjajan dramski tekst i da su likovi izuzetno dobro i precizno napisani. Prihvatila sam ulogu i odmah sela da odgledam svih deset sezona, i to temeljno. Mogu da kažem da sam sada i ja fan te serije. Pored toga, na studijama sam bila najbolja u komedijama. Nisam do sada dobila šansu da se oprobam u komediji, pa je ovo za mene ostvarenje sna!

Marija otkriva da ima mnogo sličnosti sa junakinjom koju igra u predstavi.

Foto: Printskrin video

Glavni junaci američke serije "Prijatelji"

- Fibi je, kao i ja, pozitivna, raspevana, veruje u sebe, u ljude, u život... Ona je jedno veliko dete. Nije formalno i društveno prihvaćena i zbog toga je "blago socijalno neadaptirana". Prijateljstvo joj je najvažnije na svetu, njena sveta misija je da bude dobar prijatelj i da bude iskrena prema najbližima. Nije izgubila čistotu i veru u ljubav, i to mi je kod nje prelepo. Mnogo mi se dopada i ta njena želja da bude popularna i postane pevačica, a s druge strane, odbija da prihvati da nije talentovana za muziku - kaže glumica i dodaje da i ona u predstavi ima svoje muzičke tačke:

Foto: Printscreen You Tube Jimmy Kimmel Live

Lisa Kudrou glumila Fibi Bufe u seriji "Prijatelji"

- I ja u predstavi sviram gitaru kao i Fibi u seriji i imam gomilu pesama koje pevam. Odskoro sam krenula da učim da sviram gitaru i dobro mi ide. Ovo mi nije prvi put da pevam u predstavi, jer sam u svojoj prvoj ulozi u karijeri glumila pevačicu u jednom pozorišnom komadu. Međutim, uloga Fibi je drugačija jer nema opterećenja da pevam dobro, pa mogu da se opustim. 

Premijera predstave "Prijatelji" zakazana je za 16. februar u MTS dvorani, a pored Marije, ostale uloge igraju Rade Ćosić (Džoi Tribijani), Matea Milosavljević (Rejčel Grin), Ognjen Nikola Radulović (Ros Geler), Milica Stefanović (Monika Geler) i Arsenije Tubić (Čendler Bing).

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Magazin

Džet set

Srbija