07.02.2024.

16:32

Foto: Foto: Printscreen Instagram/iamnecaa

Džet set

Neca skinuo majicu, pa pokazao kako izgleda nakon operacije: Ovo se dešava posle zahtevne intervencije (FOTO)

Bivši rijaliti učesnik i tiktoker, Nenad Lazić Neca, nedavno se vratio u Srbiju iz Turske, gde je imao operaciju želuca. 

Informer

 

Neca se nekoliko puta oglašavao na društvenim mrežama gde je svojim pratiocima otkrio kako se trenutno oseća i kako igleda proces oporavka. Tiktoker je sada pokazao kako njegovo telo izgleda posle intervencije, i sa čime se trenutno suočava.

Informer

 

Nenad je priznao da je imao strahove, ali da je sve prošlo u  najboljem redu. Trenutno se oporavlja, a ishrana mu se bazira na supama bez rezanaca i šejkovima:

- Nakon operacije kreće psihički problem. Svako ko se operiše misli da će se nešto desiti u avionu. Ljudi četiri dana idu u hotel, ali se povremeno i šetaju, kako bi udisali svež vazduh. Ja nisam hteo da se šetam, mislio sam da ću da umrem, od tog straha sam sebi nabio pritisak. Moj put je prošao dobro, sve je prošlo po planu. Trenutno pijem supicu bez rezenaca i proteinski šejk. Mom organizmu su potrebni proteini i vitamini. Bitno je da se pridržavam pravila ishrane i da budem u sterilnom okruženju - priznao je Neca, prenosi Blic.