• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.B./Blic

04.02.2024

18:46

"Bio sam uplašen": Neca sleteo u Beograd, evo u kakvom je stanju nakon operacije

ATAIMAGES

Rijaliti

"Bio sam uplašen": Neca sleteo u Beograd, evo u kakvom je stanju nakon operacije

Podeli vest

Nenad Lazić, poznatiji kao Neca, vratio se iz Turske nakon operacije želuca, te otkrio kako je sve proteklo i kako se trenutno oseća.

Bivši učesnik rijaliti šou programa "Zadruga", Nenad Lazić Neca, odlučio je da operacijom želuca u Turskoj reši problem sa viškom kilograma.

Foto: Instagram prntscreen

 

Neca se nakon operativnog zahvata oglasio na svom Tiktok profilu, a sada je, po sletanju u Beograd otkrio kako je sve prošlo, te i kako se trenutno oseća.

- Sve proteklo u najboljem mogućem redu. Ja sam najviše paničio i zbog toga sam sebi izazvao neke reakcije, kao povišena temperatura, pritisak i sve to. Ostalo je sve bilo u najboljem redu. Niti sam osetio bol, niti mučnine. Doktori su konstantno bili uz mene i stvarno se osećam savršeno, kao da nisam bio na operaciji - rekao je zadrugar, pa dodao da je bio uplašen:

- Bio sam uplašen, nesrećni slučajevi se dešavaju u bolnicama koje nisu proverene, uvek treba proveriti. Sad mogu da igram, mogu da pevam, mogu sve da radim. Brinuli su o meni i mama i Peca, čak su i ljudi sa fakulteta su zvali to moram da kažem. Svi koji me vole su se zabrinuli, ali javljao sam se na Tik toku svima. Nakon operacije osetio sam bol kao kad imate upalu mišića. Posle zahvata mi davali lekove protiv bolova.

Foto: ATAIMAGES

 

Neca je otkrio i kakvu hranu će u narednom periodu konzumirati:

- Ovo je bio jedini način da ja smršam, jer sam bio lenj. Sad uopšte nemam apetit, ali pijem vitamine i sve ono što mi je potrebno. Prvih nedelju dana ne smem da jedem ništa samo lekovi i vitamini, sledeće nedelje mogu malo čorbice, pa kasnije kašice. Krećeš ispočetka kao neka beba - zavšio je Lazić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija