• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.B.

04.02.2024

15:43

Hit snimak Maje i Uroša: Stanić zaboravio pola azbuke: "Vi se samo sprdate sa mnom" (VIDEO)

ATAIMAGES

Rijaliti

Hit snimak Maje i Uroša: Stanić zaboravio pola azbuke: "Vi se samo sprdate sa mnom" (VIDEO)

Podeli vest

Video snimci na kojima je glavni akter Uroš Stanić, vrlo brzo postanu viralni na društvenim mrežama, a sada je još jednom uspeo da nasmeje naciju.

Aktuelni učesnik "Elite 7", Uroš Stanić, ne prestaje da zasmejava naciju svojim izjavama i ponašanjem, a sada je još jednom uspeo da postane hit na društvenim mrežama.

Foto: Pink/ATA Images

 

Naime, Uroš se sprijateljio sa Majom Marinković i Jovanom Cvijanović, te poslednjih nekoliko dana, vreme provodi uglavnom sa njima. Tokom jednog zajedničkog druženja, Stanić je hteo da se priseti azbuke, koju je, kako kaže, zaboravio, pa su mu cimerke pomogle u tome.

Foto: printscreen

 

Uroš je najpre istakao da zna "nemačku abecedu" i počeo da izgovara slovo po slovo, dok su ga Jovana i Maja prekidale, pa ga naterale da ipak prvo izdeklamuje azbuku.

-Ajde  azbuku, pa nismo u Nemačkoj - viknula je Maja i nastavila da ga preslišava, dok se Stanić kleo da je zaboravio sva slova po redosledu i da ga je sramota zbog toga:

- Mene je stvarno blam, ja zdravstveni radnik, a ne znam azbuku - rekao je on, a onda se nakon više pokušaja vidno iznervirao:

- Vi se samo sprdate sa mnom - govorio je Uroš.

Podsetimo, Maja i Jovana ubedile su Uroša pre nekoliko dana da mu je "bačena" crna magija, pa su zajedno obavili ritual kako bi ga oslobodili kletve.

- Meni je brojanica pokidana, ko zna šta su mi uradili, jel moguće to? Jao ljudi plašim se, haos ću da joj napravim što me je omađijala. Bacili su mi magije tamo u Tuzli - kukao je Uroš.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija