Autor: Informer/A.S.

22.02.2024.

17:49

Foto: informer/ataimages

Džet set

Bojana još jednom ponizila svoju devojku! Pred svima rekla da ne želi više da spava sa njom, Anđela počela da vrišti od muke

Anđela Špravalo započela je u rijalitiju vezu sa Bojanom Pavlović, iako se njena porodica protivila tome. Njeni otac i majka u nekoliko navrata su isticali kako su protiv te veze, kao i da će se odreći svoje mezimice ako nastavi romansu sa devojkom, što Anđelu nije previše doticalo. 

Rijaliti učesnice su sinoć imale još jednu svađu pred svim ukućanima, a Bojana je tom prilikom ponovo javno ponizila Anđelu, koja nije mogla da veruje šta čuje.

Informer

 

- Hipotetički da tvom bratu šalju snimke tebe i Bojane u se*su, šta bi uradila? - pitao je Milan.

- Milene, takva su deca, oni će da nameću, logično je da će svako da mu udari na to što ga boli, ja odnose ovde nemam, baš zbog toga - rekla je Anđela pa dodala:

- Meni je i Bojana rekla da nemamo odnose baš zbog tih stvari, ja preuzimam krivicu za sve, i preuzima odgovornost za klipove i brata. Meni je krivo šta joj sve nameću ovde i meni je jako krivo zbog toga - rekla je Anđela.

- Ona je sada ovo rekla zbog Bojane, ovo nije iskreno sada. Ja sam govorila da to ne radi, a ona me je napala da ne gledam, ona ovde priča o Bojani, a ne o bratu koji je loše kući zbog tebe. Pričala si da te je otac maltretirao - govorila je Slađa.

Informer

 

- Ovde treba pustiti svakoga da se pokaže. Nadam se da će tvoji biti zajedno da vidiš šta se dešava. Mene ova devojka proganja, juri me ovde - govorila je Bojana, ali je Anđela vrištala kako Bojana ne bi pričala o njihovom odnosu.

- Ja neću spavati sa njom više - rekla je Bojana. 

- Anđela je sada dokazala da joj je više stalo do Bojane nego do roditelja - rekao je Mića.