• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

22.02.2024

11:49

Anđela ne prestaje da se ponižava: Šparavalo ne dozvoljava Bojani da raskine sa njom, histeriše i kuka na sav glas (VIDEO)

Printscreen You Tube

Rijaliti

Anđela ne prestaje da se ponižava: Šparavalo ne dozvoljava Bojani da raskine sa njom, histeriše i kuka na sav glas (VIDEO)

Podeli vest

Nakon sinoćnje emisije, Anđela Šparavalo je trčala za Bojanom i molila je da razgovaraju, jer je Pavlovićeva odlučila da više ne želi da bude sa njom u vezi.

Bojana je odlučila da stavi tačku na njihov odnos, što se Anđeli nije dopalo, ali i nije htela da prihvati činenicu da Pavlovićeva više ne želi da bude sa njom u emotivnom odnosu.

- Ostavi me na miru, hoću da jedem i da idem da spavam - rekla je Bojana Pavlović.

- Nećeš da jedeš, šta mi radiš to, šta sam ti uradila - plakala je Anđela.

- Radim sve šta si mi rekla, ustala sam i rekla sam kako želiš. Obećala sam ti da će biti kako ti kažeš. Vidiš šta mi radiš, praviš bolesnika do mene, ona ne može ovako da se ponaša prema meni, je l to okej prema meni Ša - govorila je Anđela i ronila suze.

- Završili smo, neću to da trpim - govorila je Bojana.

- Ostavljaš me ko kera, a znaš šta mi se sve dešava. Obećala sam ti i biće onako kako ti kažeš, molim te Bojana, ne ostavljaj me sada - kukala je Anđela Šparavalo.

- Najviše mrzim kada se devojke ponižavaju tako kao ti, prestani da se ponižavaš, imaj malo dostojanstva - rekla joj je Bojana.

- Jel vidiš šta mi radiš, praviš bolesnika od mene. Ne može ovako da se ponaša, nije ok prema meni. Svaki put me ponižava - jecala je Anđela.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija