• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

19.02.2024

20:38

"Gadiš mi se!" Otac Anđeli Šparavalo uputio poslednje pismo: "Mogu samo lična dokumenta da ti dam i da te više ne vidim"

Printscreen/Elita7, ATA Images, Privatna arhiva

Rijaliti

"Gadiš mi se!" Otac Anđeli Šparavalo uputio poslednje pismo: "Mogu samo lična dokumenta da ti dam i da te više ne vidim"

Podeli vest

Anđela Šparavalo vodi borbu sa porodicom zbog njene ljubavi prema Bojani Pavlović. Roditelji aktuelne učenice su na sve načine pokušali da joj zabrane vezu sa Pavlovićevom, ali im to nije pošlo za rukom.

U petak se Anđela Šparavalo na "Ljubavnoj Elitoviziji", nakon nastupa obratila mami i tati potresnim rečima, ali roditelji i dalje nisu imali razumevanja za nju.

Sada se oglasio i otac aktuelne učesnice "Elite" i naveo da joj se poslednji put obraća, kao i da je kriva za zdravstveno stanje svoje majke, kao i da im se gadi njeno ponašanje u rijalitiju. 

Foto: Youtube printscreen

 

- Anđela, sada ti ovo pismo piše otac i znaj da se posle ovog pisma neću oglašavati! Vidim da te poruka koju ti je poslao brat nije ni malo dotakla, i da posle bratovljeve poruke ljubiš ona žvalava usta i da ti se cela nacija gadi. Meni kao ocu si se zgadila, a mogu da zamislim kako je elitarima kad to gledaju uživo. Ovo što si uradila porodici, da tvoju mamu vodim u hitnu, a moju si stavila u bolnicu, a ti i dalje ne mariš, gledam i ne verujem šta sam gajio. Svesno ubijaš porodicu zbog žvalave, a ne daj Bože da se nešto desi bati, mami i baki, bićeš u ozbiljnom problemu, to ti ja obećavam - piše Anđelin otac Aleksandar i nastavlja:

- Kažeš da ćeš da razgovaraš s nama u vezi te žvalave, a ti dobro znaš kakav sam ja i da ne želim da čujem ni jedno slovo njenog imena! Pošto vidim da i dalje ostaješ u tom odnosu i svakim poljupcem upućenim žvalavoj zabadaš mi nož u srce i ne prekidaš taj bolestan odnos... Mogu samo kući da te dovedem i predam ti ostala lična dokumenta i nikad ne vidim u životu! A ti razmisli posle ovog pisma da li ćeš nastaviti ovaj bolestan odnos i ponižavanje sebe i porodice - prenosi Pink.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija