Autor: Informer/A.S.

23.02.2024.

17:42

Foto: Informer

Džet set

"Odmah sam sve prosledio policiji!" Taki za Informer nakon Asminovih navoda da je Sita zapalila njegov auto: "Ne osećam se bezbedno!"

Asmin Durdžić se danas putem svog Instagram profila javno obratio Radomiru Marinkoviću Takiju i tom prilikom mu saopšio da je Sita Ahmić navodno zapalila njegov automobil. 

Informer

 

- Izvini što ti se javljam na ovaj način, ali ja sve javno radim pogovotovo kada je Sita u pitanju! Ona ti je poslala dva momka u Beograd i zapalila ti auto! Imala je cilj da to Maja sazna i da poludi unutra da se diskvalifikuje i slično! Tako Taki da znaš Sita Ahmić ti je auto zuapalila u nadi da ućutka Maju u "Eliti", da bi pomogla Sraneli sa time! - napisao je Asmin. 

Informer je stupio u kontakt sa Takijem, koji je bio vidno iznenađen zbog saznanja. Marinković nam je priznao da se brine za svoju sigurnost i sigurnost naslednice Maje, ako se ovi navodi ispostave kao istiniti. 

Informer

 

- Baš sam zatečen što bi se reklo. Uopšte mi nije prijatno zbog ovoga što sam pročitao. Moram samo da vas podsetim da je Sitina i Anelina majka za Novu godinu dolazila i slikala se ispred Stanijine kuće i govorila neke ružne reči. Ivan Marinković je u rijalitiju rekao da je Aneli svojoj najboljoj drugarici prošle godine u Sarajevu zapalila džipa. Niko od komšija ne sme da kaže ružnu reč za njih jer se bave sumnjivim poslovima i ljudi se plaše zbog toga. Ne znam ko je meni zapalio automobil, ali istog trenutka sam ovo sada prosledio u policiju, ljudima koji rade na tom predmetu. Ako je to istina, uopšte se ne osećam bezbedno, a plašim se i za moju ćerku kada bude izašla iz rijalitija - rekao je Taki za Informer.