09.03.2024.

20:07

Foto: ATAIMAGES/instagram

Džet set

"Stanislav ima moju podršku!" Vanja Ignjatović o ulasku Krofaka u "Elitu", pa se dotakla bivšeg: "Izgubio se u lažima"

Tiktokerka i influenserka Vanja Ignjatović u poslednjih nekoliko meseci našla se u centru pažnje svih medija, nakon ljubavnog kraha sa reperom, Nenadom Aleksićem, poznatijem kao Ša.

Informer

 

Ša je ubrzo nakon ulaska u "Elitu" otpočeo vezu sa Mionom Jovanović, dok su njegovu bivšu suprugu u medijima povezivali sa novim stanovnikom "Bele kuće".

Vanju su u više navrata povezivali sa Mioninim bivšim dečkom Stanislavom, što njih dvoje nisu potvrdili ali ni negirali. Ignjatovićeva se oglasila povodom ulaska Krofaka, te otkrila kakvo je njeno mišljenje.

Informer

 

- Mislim da im nije ni malo prijatno što je on ušao tamo. Vreme će pokazati, njih dvoje ako opstanu, to će biti do kraja Elite. Što se tiče Stanislava, ima od mene ogromnu podrsku - bila je jasna Vanja.

Krofak je otkrio da kada je Nenad Aleksić Ša bio na ročištu sa bivšom suprugom Vanjom Ignjatović, da mu je ona prenela da Stanislava ne spominje više, kao i da su se Vanja i Ša zagrlili i poljubili. Reper je sve to demantovao i kako navodi, to se nije desilo nikada, dok je Vanja bila izričito jasna na ovu temu:

- Mogu samo da kažem da se izgubio u svojim lažima. Ne sme da kaže to zbog Mione. Istina je sve što je Stanislav rekao i on zna sve, pričali smo - rekla je influenserka.

Informer

 

Vanja je naposletku otkrila u kakvom je odnosu sa Stanislavom:

- Stanislav i ja smo samo prijatelji - istakla je Ignjatovićeva za Pink.rs.