• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.B.

09.03.2024

07:01

"Mala nemoj previše da letiš!" Vanja Ignjatović uputila brutalnu poruku svom bivšem suprugu i Mioni Jovanović (FOTO)

Printscreen Instagram/vanjaignjatovic14, Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

"Mala nemoj previše da letiš!" Vanja Ignjatović uputila brutalnu poruku svom bivšem suprugu i Mioni Jovanović (FOTO)

Podeli vest

Nenad Aleksić, poznatiji kao Ša se nedavno i zvanično razveo od Vanje Ignjatović, te sada uživa u ljubavi sa Mionom Jovanović. Njegova bivša supruga se sada oglasila na svom Instagram profilu, te se javno obratila reperu i njegovoj novoj devojci.

Tiktokerka i influenserka Vanja Ignjatović, je u više navrata isticala kako je veza između njenog bivšeg supruga, repera Nenada Aleksića Ša i njegove nove devojke Mione, ne zanima, te se retko oglašavala po tom pitanju.

Foto: printscreen instagram

 

Ipak, Vanja je iznenadila svoje pratioce na društvenim mrežama kada je na Instagram storiju podelila fotografiju Mione Jovanović i repera, te im se tim putem javno obratila.

 

Foto: printscreen instagram

 

- Ako si ti svog dečka varala, ja svog tadašnjeg muža nisam. Mala, nemoj previše da letiš. Šaljem vam pozdrave, živeli! - napisala je Vanja.

Podsetimo, Ša je nedavno u "Eliti" govorio o odnosu sa sada već bivšom suprugom:

- Ja apsolutno znam kako Vanja izgleda, na suđenju se ništa nije desilo. Mi smo čak postigli dogovor da se ne srećemo tamo, ja ne idem kada ona ide. Ona je samo na početku htela lično da me vidi u oči. Ja nisam ni znao da ću da idem na suđenje jer sam govorio da advokat sve sam završi. Da imam neke emocije pričao bih na tu temu drugačije, ja bih stvarno bio neiskren kada bih imao neke emocije prema njoj, ja nemam šta da govorimo njoj loše niti je ovde spominjem, iskren da budem nisam očekivao da će da se pojavi, žena došla normalno sva sređena. Ja kad završim neki odnos ne vraćam se više u to. Ona je potpisala i ja potpisao, nije bilo govora o nekom odnosu ili pomirenju samo smo to mehanički završili. Ja nisam neko ko krije nešto, ja kažem uvek sve šta mi je na duši. Jasne su emocije sa Mionom i to je to - rekao je Nenad.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija