22.05.2024.

22:56

Foto: ATA Images

Džet set

Raskrinkavanje! Diskvalifikovani učesnik Munjez razvezao jezik o rijaliti učesnicima: Gadile su mi se devojke dok su ovo radile!

Danijel Dujković Munjez nedavno je diskvalifikovan iz "Elite", a sada je prvi put progovorio o stvarima za koje niko nije mogao ni da sluti da se dešavaju unutar zidina "Bele kuće".

Munjez se prvo osvrnuo na to kako se oseća nakon diskvalifikacije i da li misli da je nepravedno izbačen iz "Elite".

Informer

 

- Nisam dobro iskreno, ali ne kukam. Mislio sam da će mi biti malo prijatnije od kako sam izašao i da će me sačekati neke stvari ali ja zapravo nisam ništa propustio. Bila mi je želja odmah da pojedem pljeskavicu i to sam uradio (smeh), ali nakon toga sam odmah imao želju da se vratim unutra kod svoje devojke - rekao je Danijel.

Bivši rijaliti učesnik je diskvalifikovan odlukom Velikog šefa, a ono što je sve zanimalo jeste da li se kaje zbog toga i na koji način će isplatiti kaznu od 50.000 evra.

Informer

 

- Još uvek nisam ni sa kim razgovarao, ali verujem da ću sesti sa nekim od članova produkcije i rešiti sve to. Moguće da ću morati sledeće sezone da uđem kako bi to odradio, ali opet kažem nisam još ni sa kim razgovarao i nadam se da će sve proći kako treba, jer znam da sam kriv i ne bežim od toga. 

Kao neko ko je proveo devet meseci u rijalitiju, imao je prilike da vidi ono što kamere nisu zabeležile, a Munjez se prisetio samo nekih od tih situacija. 

Informer

 

- Bilo je mnogo gadnih situacija, ali jedna koja će mi ostati urezana jeste kako Sneža Kušadasi brije noge u krevetu, onako na suvo bez ikakve kreme. Još veća gadost od te mi je što Aneli dopušta da je neko mislim na Janjuša gazi non stop, a ona mu preko svega prelazi i miri se sa njim. To je jedan bolestan odnos koji nema nikakvu percepciju - istakao je bivši rijaliti učesnik.

Kao i mnogi koje ponese slava, Munjez je priznao da bi ušao u "Elitu 8", ovaj put sa ciljem da zaradi, ali i da pokaže narodu svoje pravo lice.