• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

16.05.2024

08:44

Diskfalifikacija u Eliti! Učesnik momentalno izbačen iz rijalitija, moraće da plati 50.000 evra

printscreen

Rijaliti

Diskfalifikacija u Eliti! Učesnik momentalno izbačen iz rijalitija, moraće da plati 50.000 evra

Podeli vest

Rijaliti igrač nasrnuo je na drugog učesnika zbog čega je izbačen sinoć.

Danijel Dujković Munjez, učesnik "Elite" noćas je zvanično diskvalifikovan i napustio je rijaliti. Veliki šef ovu odluku doneo je nakon što je Minjez fizički nasrnuo na Uroša Stanića i to ga je koštalo učešća u ovom TV formatu.

Foto: printscreen

 

Sudeći prema komentarima koji kruže na društvenim mrežama, Munjez je napao Uroša zbog njegovog sukoba sa Nenadom Aleksićem Ša.

Podsećamo, između Uroša i Ša već duže vreme vlada netrpeljivost, a juče je situacija izmakla kontroli kada je Uroš ispolivao reperu krevet. Njih dvojica su nastavili da se vređaju nakon tog incidenta.

- Ajde samo još jednom to uradi - rekao je Munjez i napao Uroša.

- Munjo nemoj - vikali su zadrugari.

Foto: ATA Images

 

 

Uroš je počeo da vrišti i nije mogao da se smiri. Obezbeđenje je hitno uletelo u Belu kuću i izbacilo je Munjeza napolje.

S obzirom na to da su kroz ugovor koji su potpisali, svi učesnici dobro su upućeni u pravila ponašanja kojih se moraju pridržavati tokom boravka u Beloj kući, Dujković je znao šta mu sledi. 

Foto: ATAIMAGES

 

 

Dujković već kažnjavan zbog Uroša

Danijel Dujković nedavno je bio kažnjen tromesečnim honorarom zbog nasrtaja na Uroša Stanića, a sada je i diskvalifikovan.

Novčana kazna, nažalost, nije uticala na ponašanje Munjeza koji je često nasrtao na uroša, zbog čega je Veliki šef doneo radikalanu odluku. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!
na ivici

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!

Liban bi mogao da propadne i sklizne u građanski rat, izjavio je u ponedeljak francuski ministar odbrane Sebastijen Lekornu. Ova bliskoistočna zemlja, kojom je Francuska upravljala tokom nekog od 20. veka, poslednjih nedelja je postala bojno polje između Izraela i naoružane grupe Hezbolah.

22.10.2024

20:40

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija