27.05.2024.

22:15

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

"On je jedan psihopata!" Taki besan kao ris na Stanislava: "Nepismeni seljak, a glumi biznismena!"

Majin otac podržao je njenu vezu sa Stanislavom Krofakom, mada je prema potencijalnom zetu bio sumnjičav, ipak nije hteo da svojoj mezimici kvari sreću. Javno je pohvalio Stanislava, ali ono što sada vidi nimalo mu se ne sviđa.  

Informer

 

Između Maje i Stanislava proteklih dana pale su brojne uvrede i optužbe, na koje Marinković nije ostao imun, već je stao u zaštitu svoje ćerke jedinice i žestoko opleo po Krofaku.

- On je jedan psihopata, tukao je ženu i lomio joj rebra! Starletan, mutava plovka! Nepismeni seljak, koji ne zna da čita, a glumi biznismena... Predlaže ženi, devojci da idu u svingeraj na orgijanje... Jedan običan manijak, nasilnik, prevarant, bolesnik - rekao je Taki za Pink.rs.

Informer

 

Maja i Stanislav se, inače, prepiru čitav dan, a Krofak je optužio Maju da mu ruši reputaciju i da je bolesna jer ne može bez seksa.

- Ja ne mogu imati devojku koja se ponaša kao ti, mene takva devojka ne zanima, ja imam svoje dete i meni ne treba cura koja će mi stvarati opterećenje. Sama daješ ljudima za pravo da imaju takvo mišljenje prema tebi. Ja nisam rijaliti igrač, već poslovni čovek koji ima napolju nešto, a ti si igrač koji će ovde opet ući kroz par meseci. Ti živiš ovde život, a ja tebi ne mogu da dokažem da ja svoju reputaciju ne smem da kvarim, a to mi ti samo rušiš ovim ponašanjem - rekao je Stanislav danas Maji.