• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

27.05.2024

15:22

Stanislav zahteva odštetu od Maje! Evo zašto Krofak traži da mu Marinkovićeva plati 3.000 evra! (VIDEO)

Maša Banđur/ata

Rijaliti

Stanislav zahteva odštetu od Maje! Evo zašto Krofak traži da mu Marinkovićeva plati 3.000 evra! (VIDEO)

Podeli vest

Maja i Stanislav raskinuli su posle žestokog sukoba, a Krofak sada od svoje bivše zahteva odštetu!

Zbog sukoba Maje Marinković i Stanislava Krofaka pre dva dana nastao je pravi haos u "Eliti". Svađa ljubavnika prerasla je u sukob na ivici fizičkog obračuna, a Maja je Stanislavu pocepala majicu i polomila zlatnu krunicu.

Foto: printscreen/Tv Pink

 

- Ono što su mene pitali ja sam sve rekla kako jeste, da nijednu reč nisu održao što si rekao, da iz inata radiš neke stvari, da nijednu reč nisi održao o Mioni. Takođe da si hladan, da se prema meni ponašaš kao da smo stranci, da tražiš opravdanje prema mojim neprijateljima, konkretno prema Aneli. Isto da sam neke stvari zbog tebe promenila, a da si ti samoživ. Ljudi vide koliko sam ja dobra prema tebi i da sam se promenila, a da ti mene voliš zbog moje lepote i izgleda. Takođe za se*s da nemam problema da se pusti - rekla je Maja.

- Ja mogu ruku da dam da nije bilo se*sa, evo neka puste slobodno, ali ja neću priznati dok to ne vidim - dodao je Stanislav.

Foto: printscreen/Tv Pink

 

- Kakav si ti lažov - dodala je Maja.

- Ajde dalje, pričaćeš s nekim drugim, sa mnom nećeš - rekao je Stanislav.

- Što, šta sam ti ja uradila? - upitala je Maja

- Slomila si mi krunicu, 3.000 evra šteta - rekao je Stanislav.

- Okej, platiću ti - rekla je Maja.

- Pa hoćeš, ja i ti smo zauvek završili. Ti si ovako korektna osoba, ali nisi za mene. Ja sa tobom nisam mogao ništa pričati ozbiljno, ja čim ti nešto kažem ti odma odeš i razglasiš svima - rekao je Stanislav.

Foto: printscreen/Tv Pink

 

- Ja znam šta ti sa mnom pričaš ali sa mnom to nećeš doživeti, samo me gledaš kao objekat - rekla je Maja.

- Ja sam promenio more ženskih, sad ja ispadam kao neki pi*kopaćenik, meni mogu njih pet za veče da pu*e. Ja tebi neću ni jednu reč reći za tebe više - dodao je Stanislav.

- Što si onda ušao sa mnom u vezu? - pitala je Maja.

- Zato što si mi se svidela, ja sam bio sa mnogo starijim i ozbiljnijim ženama - rekao je Stanislav.

- Lepo bogami, ti si sa mnom ušao u odnos zbog medija samo i zato što sam ti zanimljiva bila za odnose - rekla je Maja.

Foto: printscreen/Tv Pink

 

- Ona se meni sviđala i sad je gotovo, meni ovako nešto više ne treba, ja kad sa nekim raskrstim to je to - rekao je Stanislav.

- Neće to moći tako. Samo da vidim da pričaš sa nekom ženom, biće haos, ti si mene samo iskoristio - rekla je Maja.

- Ma ti ćeš meni tako da pričaš kako da ne, ja ću da radim šta hoću. Ja ako hoću sedeću pored Mione preko puta, ne zanima me uopšte - rekao je Stanislav.

- Ti si mene gledao kao objekat, čim pričaš da bi mogao sa mnom da popiješ kafu, praviš mi tu scene, nagrdio si me pred kraj rijalitija - dodala je Maja.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija