• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.05.2024

20:16

Milica i Terza nikad spremiji da budu roditelji! Otkrili imena za bebu, a evo koji pol priželjkuju da dobiju! (VIDEO)

Printscreen You Tube/pink.rs

Rijaliti

Milica i Terza nikad spremiji da budu roditelji! Otkrili imena za bebu, a evo koji pol priželjkuju da dobiju! (VIDEO)

Podeli vest

Bora Terzić, poznat kao Terza, iskreno je govorio o izazovima s kojima se suočava njegova porodica nakon što je njegova partnerka Milica Veličković ostala trudna

Tokom sinoćne emisije 'Pitanja novinara', Goran Todorović, novinar Informera postavljao je pitanja Milici Veličković i Bori Terziću Terzi. Mnogi smatraju da njih dvoje nisu dali adekvatne odgovore na njihov odnog, pa je naš novinar pokušao da dobije istinu koju svi zaslužuju. 

Dok ti mama nije ušla unutra, zašto nisi verovala u sebe i vašu ljubav? - upitao je Goran.

- Meni j bio problem da ja nju nisam izblamirala i obrukala i tako dalje, ipak se to desilo na televitiji i u rijalitiju. Ona žena radi kao frizerka, sad ona kao ona znala sam da će ona da stane uz mene - rekla je Milica.

Foto: Printscreen You Tube/pink.rs

 

Ko će od vas da menja pelene, a ko će da pravi after sa bebom? - upitao je Goran.

- On će da menja pelene, a ja sam iskusna sa tim afterima - rekla je Milica.

Šta bi voleli da dobijete dečaka ili devojčicu?

- Ja bih devojčicu, a on dečaka. Mada šta god da bude nek je samo živo i zdravo. Razmišljali smo o imenima, imamo svašta u opticaju za dečaka, za devojčicu smo se složili da bude Janja. Ali jedno je sigurno šta god da bude0 zvaćemo ga/je Pinki - istakla je Milica.

Da li si mogla da zamisliš da će otac tvog deteta biti neko koga si upoznala sedam meseci? - upitao je Goran.

- Ne iskreno, ali što je najgore ja napolju ne bih ni bila sa nekim u vezi jer se baš teško vezujem - rekla je Milica.

Foto: Printscreen You Tube/pink.rs

 

Terza šta bi moglo da utiče na vas dvoje, šta mora porodica da ti kaže ili uradi da bi vas poljuljalo? - upitao je Goran.

- Znam da mi nikada ne bi stali na put ka mojoj sreći, ona je sad moja porodica, ako ne možemo da nađemo zajednički jezik, normalno da bi ja otišao iz te kuće. Nema tu neke priče da može nešto da nas poljulja - rekao je Terza.

Foto: Printscreen You Tube/pink.rs

 

Terza ti si razmišljao o svadbi i zvanicama, da li si se ti uplašio, pa si hteo da pobegneš od misli da ćeš postati otac? - upitao je Goran.

- Jao sad baš razmišljam nema više svaki dan da blejim sa drugarima, gledam utakmice, ali Milica je jako normalna. Sve je stvar dogovora - rekao je Terza.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija