• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

24.05.2024

23:31

"Na nju je bačena crna magija, Zola joj sprema diskvalifikaciju, sve sam prijavila policiji"! Oglasila se Marija Kulić nakon žestokog sukoba Miljane i Lazara!

ATA Images, Pexels, Miloš Rafailović

Rijaliti

"Na nju je bačena crna magija, Zola joj sprema diskvalifikaciju, sve sam prijavila policiji"! Oglasila se Marija Kulić nakon žestokog sukoba Miljane i Lazara!

Podeli vest

Marija Kulić nije ostala imuna na žestoki sukob Miljane i Zole. Nakon žavršetka rijalitija vodi ćerku na skidanje crne magije.

Marija Kulić, majka Miljane Kulić, reagovala je nakon žestoke svađe koja se desila u toku noći između njene ćerke i Lazara Čolića Zole. Sukob koji je izbio izazvao je mnogo pažnje, a Marija se oglasila za Informer i otkrila Zolin tajni plan. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile/ATAIMAGES

 

- On je prvi počeo, prvi joj je polomio naočare, znao je da posle toga odmah kreće bacanje stvari u jezero i lomljenje. Dva dana su bili dobri evo šta se desilo treći dan. Sad bih volela da ostanu bez ičega u jednoj trenerci, i to kad isprljaju da leže goli dok im se ne osuši. Mada Zoli i ne treba ništa do kraja rijalitija jer on je navikao i da se ne kupa i ne presvlači. On ima tajni plan, sve sam saznala, što radi radi jer želi da je diskvalifikuje, jer mu je to jedini cilj. On zna da je Miljana favorit za pobedu, a on ne, i jedino što može da uradi jeste da pokuša da je diskvalifikuje kako bi bio iznad nje - izjavila je Marija Kulić.

Foto: ATAIMAGES

 

Pored toga, Marija je dodala da će tražiti od nadležnih organa da se Zoli zabrani prilazak Miljani.

- Čula sam da ima plan da je vodi po dijaspori da nastupa sa njim. Od toga nema ništa, tražiću od nadležnih organa da napišu da ima zabranu prilaska Miljani. On nju vodi na dno, a ja dok sam živa to neću dozvoliti. Pre svega toga moram posetiti neke ljude da vidim kakve su to više sile i magije bačene na Miljanu kada onako reaguje kada ga god ugleda. To nije normalno ponašanje jedne osobe i sigurna sam da je na nju nešto bačeno - rekla je Marija.

Foto: Printscreen/Youtube/TV Pink

 

Sukob između Miljane i Zole je traje već duže vreme i predmet je interesovanja gledalaca, a Marijine izjave samo dodatno pojačavaju tenziju i privlače pažnju na ovaj turbulentni odnos. 

Podsetimo, Miljana i Zola sinoć su ušli u žestok sukob, nakon čega su jedno drugome krenuli da bacaju i lome lične stvari u jezero, nakon čega je obebeđenje moralo da reaguje. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija