29.05.2024.

10:31

Foto: Foto: Printscreen/Youtube/Pink

Džet set

Aneli i Janjuš postaju roditelji? Ahmićeva sumnja da je trudna, poverila se Đedoviću (VIDEO)

Snimak Aneli Ahmić koja razgovara sa Markom Đedovićem i pokušava da izračuna koliko joj kasni ciklus postao je viralan na društvenim mrežama. 

Informer

 

Aneli je ispričala da oseća čudno i da je boli stomak, pa je uz Đedovićevu pomoć pokušala da raspetlja koliko je nedelja prošlo od poslednjeg ciklusa.

- Kasni mi već tri nedelje. Baš me boli stomak... Katastrofa! Idem da spavam, malo da legnem - rekla je Ahmićeva Đedoviću, koji je bio iznenađen njenom konstatacijom.

Informer

 

- E, mašala, baš lepo - rekao je kratko Marko, dok se Aneli smejala.

Ahmićeva je otišla da malo odmori, što takođe može ukazivati da je u blaženom stanju, jer su trudnice u prvim mesecima trudnoće veoma umorne i pospane.

Snimak njenog razgovora sa Đedovićem proširio se društvenim mrežama i odmahizazvao lavinu komentara koji su počeli da se nižu: "Koliko morate biti jadne da muškarca zadržite trudnoćom? Mislite vezaće vas dete? E, jadne li ste, Bože dragi", "Ma, laže krpetina... Prva tema... Jao, jadnica, kuka Đedoviću", "Janjuš će svisnuti kad čuje ša je uradio", "Očito joj fali kadar, pa malo da Milan i njoj donese test" ....