• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

24.05.2024

20:29

Samo za one sa visokim IQ-om: Računajte sa Asminom Durdžićem plodne dane Aneli Ahmić

Printscreen/Hype/Elita7

Rijaliti

Samo za one sa visokim IQ-om: Računajte sa Asminom Durdžićem plodne dane Aneli Ahmić

Podeli vest

Dobrodošli u svet Asmina Durdžića, gde ljubavni odnosi nikada nisu bili komplikovaniji.

Bivši dečko ili muž, šta god da je bio, Aneli Ahmić, odlučio je da na svom Instagram profilu podeli sa svetom jedan dokument  - ginekološki "pasoš" svoje bivše drage.

Ispostavilo se da ovaj dokument može biti ključ za otkrivanje misterije koja muči sve ljubitelje telenovela!

Dakle, evo šta možemo da vidimo na njegovom storiju: Aneli je prvi put otišla na pregled 29.06.2020. godine. Tada je otkrila da je u blaženom stanju 7 nedelja i 4 dana. Ako računamo unazad, to znači da je "zakačila" negde oko 5. maja 2020. godine. Ali, čekajte, čekajte – tu tek počinje prava drama!

Foto: printscreen/Instagram/ alibaba_durdzic

 

Asmin tvrdi da su njih dvoje prvi put imali se*s 14.05.2020. godine. Dakle, ako je Aneli trudna od 5. maja, kako je moguće da je zatrudnela pre nego što su uopšte zaplesali svoj prvi ljubavni tango?

E, ali tu nije kraj zagonetki! Aneli je, prema Asminovim tvrdnjama, rekla da je imala poslednju menstruaciju 7. maja 2020. godine. Što znači da bi, u teoriji, trudnoća mogla početi posle poslednjeg krvarenja. Ali kako je onda mogla da bude trudna 7 nedelja i 4 dana 29. juna?

Foto: printscreen pink tv

 

Matematika je stvarno komplikovana kada su u pitanju Asmin i Aneli.

Da li je u pitanju pogrešan datum, loše pamćenje ili greška lekara? Možda nikada nećemo saznati, ali jedno je sigurno – sa Asminom Durdžićem, uvek možete računati na dobru misteriju!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija