29.05.2024.

12:13

Foto: ATA Images/Printscreen

Džet set

Umro očuh bivše zadrugarke: Danima bio u lošem stanju, Sanja Stanković skrhana bolom

Očuh Sanje Stanković preminuo je danas, 29. maja!

Bivša zadrugarka, ranije u toku dana, objavila je kadar muške ruke, a kako je navela, "u paklu" je već četiri dana, što je po otečenom licu i suzama i više nego očigledno.

Informer

 

Četvrti dan pakla. Najgori osećaj gledati kako neko umire, a ne možeš mu pomoći. Čekajući svaki sekund kada će da izdahne. Toliko sam besna i tužna da ne znam da li bih vrištala ili plakala. Čuvajte i volite svoje, jer ne znate šta nosi sutra - napisala je Stankovićeva.

Podsetimo, Sanja Stanković je u velikom novogodišnjem intervjuu koji je dala Informeru istakla da planira da se povuče iz javnog života i posveti Bogu.

- Moji planovi više nisu vezani za javni svet, želim skroz da se povučem. Krenula sam da gradim život u normalnom smeru. Smatram da se u rijalitiju nisam ponašala normalno, neke stvari uopšte ne mogu sebi da objasnim... Ima mnogo posla i mislim da mogu mnogo više da se ostvarim i na nekim drugim poljima. U Srbiji je teško biti javna ličnost, ljudi to povezuju s nečim lošim. To mi je zatvorilo mnoga vrata... Zato sam se posvetila veri i Bogu, to mi donosi mir - rekla je Stankovićeva.