• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/I.G.

14.01.2024

17:03

Sanja Stanković menja život iz korena: "Rešila sam da se povučem i posvetim Bogu" (VIDEO)

Masha Bandjur

Rijaliti

Sanja Stanković menja život iz korena: "Rešila sam da se povučem i posvetim Bogu" (VIDEO)

Podeli vest

"Rešila sam da se povučem iz javnosti i posvetim Bogu", kaže Sanja Stanković za Informer.

Bivša rijaliti zvezda i sadašnja voditeljka jutarnjeg programa na Red televiziji je na dočeku Srpske nove godine odlučila da promeni život iz korena.

- Moji planovi više nisu vezani za javni svet, želim skroz da se povučem. Krenula sam da gradim život u normalnom smeru. Smatram da se u rijalitiju nisam ponašala normalno, neke stvari uopšte ne mogu sebi da objasnim... Ima mnogo posla i mislim da mogu mnogo više da se ostvarim i na nekim drugim poljima. U Srbiji je teško biti javna ličnost, ljudi to povezuju s nečim lošim. To mi je zatvorilo mnoga vrata... Zato sam se posvetila veri i Bogu, to mi donosi mir - priča Stankovićeva. 

Foto: Masha Bandjur

 

Dok je bila u rijalitiju veliku pažnju i interesovanje javnosti privukla je Sanjina veza sa Jovanom Tomić Matorom. Voditeljka kaže da su žene njena prošlost.

- Nikada više ne bih mogla da budem sa ženom. Po Bogu treba da se gradi muško-ženski odnos. Želim dete i zajednicu sa muškarcem - priča Sanja i dodaje da želi veliku porodicu:

Foto: Masha Bandjur

 

- Imam krov nad glavom i posao. Ostvarila sam se u svemu, samo nisam kao majka... Volela bih da osnujem porodicu, ali to se desi, ne planira se... Danas je teško naći partnera, svi brzo dignu ruke, već posle prvog problema.

Stankovićeva je ubeđena da muškarci imaju predrasude jer je poznata ličnost.

 - Pomalo sam se razočarala u ljubav. Jedan od razloga zbog koga želim da se povučem iz javnosti je upravo to što mnogima smeta taj medijski pritisak, jer mnogi vole da zabadaju noseve tamo gde im nije mesto... - priča voditeljka koja je praznike dočekala sama:

Foto: Masha Bandjur

 

- Praznike provodim najčešće sama ili sa prijateljima jer moja majka živi u inostranstvu i ne mogu uvek da budem uz nju. Ponekad sam tužna jer nisam imala porodicu kakvu sam želela, ali trudiću se da izgradim svoju. 

Sanja je redakciju Informera posetila sa psom:

Foto: Masha Bandjur

 

- Čuvam mog gospodina... Makija nisam želela u početku. Kupljen je za jednu devojku koja ga nije želela, pa je završio kod mene da ga čuvam. Prvih nekoliko meseci se nismo slagali, a sada ga volim više od sebe!

Ceo intervju poslušajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija