Autor: Informer/K.Ć.

08.06.2024.

14:41

Foto: Informer/youtube printscreen

Džet set

Žestoko obraćanje Site Ahmić: Oštro odgovorila Janjuševiću i stavila do znanja da se ne slaže sa njihovim planovima

Otkako su Marko Janjušević i Aneli Ahmić ušli u emotivnu vezu, Sita drži Janjuša na nišanu, a više puta su se i javno prepucavali.

Međutim, informacija da je aktuelna zadrugarka trudna, smekšala ih je, te je prvo Marko rekao da bi voleo da porazgovara sa Anelinom sestro. Sada se i ona oglasila u nadi da će zakopati ratne sekire sa zetom.

Informer

 

- Ja nemam šta da se mirim ili ne mirim. Ja sam za ovih devet meseci shvatila kakav je on i da se nikad neće promeniti. To je moj stav. Aneli ako odluči da bude sa njim, naravno da im ja neću biti smetnja nikada. Imam svoje mišljenje i držaću se svog mišljenja - rekla je ona i dodala:

- Preseljenje u Beograd je velika greška, mislim da će se zeznuti ako to uradi, ali na kraju krajeva ona je odrasla i samostalna žena u svakom smislu. Pogotovo finansijski, ona ne zavisi ni od mene, ni mame, a ni od brata. Ona je dovoljno zrela da sama donosi odluke, u svakom slučaju to je njena odluka, ali ja svoje mišljenje teško da ću promeniti - istakla je Sita za "Pink".