• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

08.06.2024

07:02

"Najbolje bi bilo da..." Asmin nikad iskrenije o starateljstvu nad ćerkicom i Anelinoj trudnoći, ovo očekuje od Janjuša (FOTO)

Informer/Printscreen

Rijaliti

"Najbolje bi bilo da..." Asmin nikad iskrenije o starateljstvu nad ćerkicom i Anelinoj trudnoći, ovo očekuje od Janjuša (FOTO)

Podeli vest

Durdžić je istakao da mu je sreća njegove ćerkice najbitnija, kao i da je sve ostalo zanemarljivo.

Aneli Ahmić je u ponedeljak odradila test za trudnoću koji je pokazao da je u drugom stanju i da će Marko Jajušević Janjuš i ona kroz par meseci dobiti bebu. 

Foto: ATAIMAGES

 

Nakon saznanja da će postati roditelji, njih dvoje su pokrenuli temu oko toga gde će kao porodica živeti, s obzirom na to da oboje imaju decu iz prethodnih brakova. U jednom momentu se Ahmićeva uplašila i kako će njen bivši partner, Asmin Durdžić, reagovati na trudnoću. 

Foto: Printscreen/Youtube/Pink

 

Asmin se sada oglasio na svom Instagram profilu i tom prilikom je istakao da mu je jedino bitno da njegova ćerkica bude dobro i da odrasta u zdravom okruženju, kao i da mu je svejedno u kom mestu će konkretno ona živeti. Pored toga je dodao da bi voleo da provodi mnogo više vremena sa Norom, ali da nema kontakt sa Aneli, već da mu Janjuš dovodi ćerkicu. 

Foto: printscreen/Tv Pink

 

- Ja bih najsrećniji bio kada bih mogao da provodim vreme sa Norom, ali ne kako mi Jasna ili Sita odrede, nego kako ja sam sebi odredim. Kada sam bio u Sarajevu, nisu mi dali. One bi da ja gledam dete preko kapije i sa policijom, ali ja to neću. Druga stvar, otišao sam u studio da rešim problem sa Norinom mamom oko Nore, dotična to nije htela, nego je radije pričala gluposti. Treća stvar, ja nikada, ali nikada neću koristiti Noru za bilo kakvu vrstu svađe ili rasprave, niti sam to ikada radio - napisao je on, pa dodao: 

Foto: Instagram printscreen

 

- Nikada neću odvojiti dete od majke, osim ukoliko dete ne bude zapostavljeno. Tako da, Nora ima pravo da živi gde god dotični odluče da žive i nadam se da će da budu srećni svi zajedno, i Nora i Kruna i nova beba. Što se tiče Nore kako ću da je gledam, sud će da odluči, bez ikakvog kontakta između mene i dotične. Po meni, najbolje bi bilo da Janjuš kao očuh preda meni Noru kada dođem po nju. A Janjuš i dotična ako budu srećni, biće i Nora, tako da mi nije bitno gde će da živi, samo da živi u ljubavi i sreći - napisao je Asmin na svom Instagram profilu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija