Autor: Informer/A.S.

10.06.2024.

19:53

Foto: Foto: Printscreen/Elita7, Društvene mreže

Džet set

"Može da nosi i četvorke, sada..." Janjuš ponovo ponizio trudnu Aneli, pred svima priznao da mu je bivša žena bitnija od nje

Takmičari rijalitija "Elita" su imali zadatak da biraju najpakosniju osobu u Beloj kući. Sledeća na redu je bila Milena Kačavenda koja je potkačila Marka Janjuševića Janjuša, nakon čega je nastao opšti haos na imanju. 

Informer

 

- Janjuš je meni sinoć sam prišao da me pita kako sam. Rekao je da nije dobro, treba da se izađe iz rijalitija i ništa mu ne valja, jer zna šta ga čeka napolju. On je rekao: "Ja za sam početak treba ženi da objasnim ovo sve. Rekao je da razmišlja da kaže da će uvek biti tu za dete i uraditi sve što treba, ali da odnos ne valja - pričala je Milena.

- O tebi ću tek da kažem šta imam - odbrusio je Janjuš Mileni.

- Može, ja sam ovde - rekla je Milena.

Informer

 

- Sad ćete vi pakosni da dođete na red kod mene koji kažete da sam ja pakostan - vikao je bivši košarkaš.

- Kad vidim koliko si magnup baš mi je drago što nosim tvoje dete. Nadam se da će biti tako hrabro kao ti - dodala je Aneli.

- Može da nosi i četvorke, sad samo ja sebe interesujem - poručio je Janjuš.

- Aneli, sad ti je sve jasno. Janjuš ne želi - poručio je Mića.

Informer

 

- Pojedini sad žele da ja kažem da ne želim ovo, ali k*rac. Dragi narode, ja to želim, ali ne odlučujem ja nego drugi - vikao je Janjuš.

- Rekao si da ti je preča bivša žena - rekao je Mića.

- Ko kaže? Naravno da mi je draga i da treba da mi bude preča. Mora da se razgovara o svim stvarima, meni je to normalno - poručio je Janjuš.

- Pre nedelju dana je bila samo Kruna, sad i bivša žena - nastavio je Mića.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.