• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

10.06.2024

07:01

"Nije valjda blesava da zadrži dete" Marija Kulić bez dlake na jeziku o vezi Aneli i Janjuša, evo kakvu im budućnost predviđa

Printscreen/Elita7, Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

"Nije valjda blesava da zadrži dete" Marija Kulić bez dlake na jeziku o vezi Aneli i Janjuša, evo kakvu im budućnost predviđa

Podeli vest

Majka Miljane Kulić smatra da veza Aneli i Janjuša posle rijalitija nema perspektivu, a za Informer je objasnila na osnovu čega je to zaključila.

Iako su mesecima imali turbulentan odnos, posle vesti da će postati roditelji Janjuš i Aneli Ahmić rešili su da svom odnosu daju šansu i planirali su zajedničku budućnost. Međutim, posle nekoliko dana idile ponovo su nastavili sa svađama.

Njihov odnos i činjenicu da će postati roditelji za Informer je prokomentarisala Marija Kulić, koju vest da je Aneli Ahmić u blagoslovenom stanju nije iznenadila.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Naravno da će da dođe do trudnoće kad devet meseci imaš nezaštićene odnose. Nije Janjuš dete, već konj od četrdeset i nešto godina - kaže Marija.

Kulićka ne vidi budućnost njihove veze po završetku rijalitija.

- Ona ako ima neku crkavicu, neku ušteđevinu, veza će da im traje dok to ne potroše. On sve što zaradi prokocka i popije, koristi narkotike isto kao Zola. Nešto što zaradi daće ćerki, tako da od njihove veze nema ništa - smatra Marija i dodaje da će Aneli zadržati dete jedino ako je blesava.

Foto: Printscreen/Youtube/Pink

 

- I drugo dete da odgaja bez oca, to do sada nisam videla. Ajde, jednom se desilo, šta će sada svaki put kad ostane u drugom stanju da rađa decu i da ih čuva bez oca. To je meni van svake pameti, jedno dete pa traži oca, pita gde je moj tata. Šta će, da rodi petor bez oca, pa šta da im kaže posle kad budu tražili tatu. A ko je kriv što bira takve, majka. Ajde jednom, naročito kad je prva trudnoća, pa rodiš dete, izbegavaš abortus da se ne desi da posle ne možeš da rodiš, bar je ranije tako bilo, ali svaki put kad zatrudniš da rađaš dete a nisi sigurna u partnera, to je van svake pameti - oštra je Marija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija