Autor: Informer/K.Ć.

15.06.2024.

12:17

Foto: Shutterstock/ATA images/printscreen

Džet set

Pojavile se jezive fotografije Maje Marinković: Telo i lice u ranama i podlivima: "Ovako je prošla od Janjuša monstruma"

Aktuelna rijaliti učesnica i bivši košarkaš, dok su bili u vezi svađali su se kako u rijalitiju, tako i van njega, s tim da je napolju kulminiralo, što možemo videti i po fotografijama. 

Po izlasku iz "Zadruge", Marinkovićeva i Janjušević su saznali da će postati roditelji, ali sreća nije potrajala.

Informer

 

Kako je starleta pričala, Marko je ispario i nije joj se uopšte javljao, nije mogla ni preko drugara da ga dobije, da bi joj jednog dana samo poslao 30.000 dinara za abortus. Tada se ona i očistila. 

Da je njihov odnos bio buran sada dokazuju i fotografije starlete. Naime, Taki Marinković je na njenom Instagram profilu objavio Majine slike, na kojima je ona sva u modricama. Na jednoj od priloženih fotki možemo videti i njeno lice koje je u podlivima.

- Ovako je Maja prošla od Janjuša monstruma kada nije tu bilo obezbeđenje - stoji u opisu.

Pored njenog lica, objavljene su i slike njenog izmučenog tela.

Podsetimo, nedavno je Marko Janjušević Janjuš fizički krenuo na svoju trudnu devojku Aneli Ahmić, a obezbeđenje ga je u momentu oborilo i sprečilo incident.

Informer

 

- Nosi se sa posledicama. Ima 15 dana... Ko šta hoće? G***aru, ti ćeš ovde da vređaš i da manipulišeš? - vikala je Aneli.

- Gde ćeš da odeš? Svojoj ženi sa honorarima da dođeš kući? Ja ću tvoje lice pravo da pokažem - dodala je Ahmićeva.