• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/K.Ć./Kurir

05.06.2024

10:19

"Priča da će brinuti o detetu, ali čim izađu blokiraće je": Janjušev bivši tast opleo po njemu i Aneli: "Njih deca ne zanimaju, drugi ih gaje dok su oni po rijalitijima"

Aleksadar Jovanovic Cile, ATA Images

Rijaliti

"Priča da će brinuti o detetu, ali čim izađu blokiraće je": Janjušev bivši tast opleo po njemu i Aneli: "Njih deca ne zanimaju, drugi ih gaje dok su oni po rijalitijima"

Podeli vest

Nakon što je i zvanično potvrđeno da je Aneli trudna, oglasio se i Radomir Marinković.

Aneli Ahmić je u ponedeljak uradila dva testa trudnoće, koji su potvrdili da je zadrugarka u blaženom stanju. Marko Janjušević je ostao zatečen nakon te informacije, jer su on i Ahmićeva bili u žestokom sukobu, ali kada su saznali da će uskoro postati roditelji, brže-bolje su se izmirili i zakopali ratne sekire.

Tim povodom se sada oglasio i Majin orac, Taki Marinković, koji je uveren da će Aneli proći kao i njegova mezimica, koja je takođe bila trudna sa Janjušem.

- Oni su aktivno radili na bebi tako da me vesti o Anelinoj trudnoći nisu iznenadile. Mislim da Aneli ne treba da ima velika očekivanja od Janjuša. Uradiće joj isto što i Maji. Kada je Maja bila trudna nije se javljao na telefon, sada priča da će brinuti o detetu, ali Aneli će proći kao i moja ćerka - blokirana - rekao je Taki.

Foto: Masha Bandjur

 

- Kakav je on otac? On već ima jednu ćerku koju viđa mesec dana godišnje. Kako se završi rijaliti on ode na more gde izlazi i kocka se, koliko vremena provodi sa detetom?! Isto tako i Aneli, ona u rijalitiju a malu ćerku joj čuvaju drugi. Njih deca ne zanimaju, drugi ih gaje dok su oni po rijalitijima. Mislim da će se pokajati za ovo - zaključio je Taki.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija