• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/K.Ć./Pink

02.06.2024

19:07

Matora i Lepi Mića napustili "Elitu": Veliki šef doneo odluku, u pratnji članova produkcije zadrugari izašli sa imanja

Informer

Rijaliti

Matora i Lepi Mića napustili "Elitu": Veliki šef doneo odluku, u pratnji članova produkcije zadrugari izašli sa imanja

Podeli vest

Jovana Tomić Matora i Lepi Mića danas su među prvima napustili velelapno imanje u Šimanovcima, kako bi ispunili svoju građansku dužnost i glasali.

Lokalni izbori u Srbiji počeli su jutros u 7.00 sati otvaranjem biračkih mesta. Izbori se održavaju u Beogradu i u još 14 gradova, 51 opštini i 23 gradske opštine. 

Željko Mitrović je organizovao i omogućio svakom učesniku rijalitija da izađe na izbore i obavi svoju građansku dužnosti.

Foto: Printscreen You Tube/Zadruga Official

 

Među prvima su imanje napustili Lepi Mića i Jovana Tomić Matora kako bi glasali. Oboje su bili u pratnji članova produkcije, koji su vodili računa da sve prođe kako treba i nadgledali da učesnici "Elite" ne razgovaraju sa građanima, kako ne bi saznali informacije iz spoljnog sveta.

Foto: Informer

 

Nakon obavljenog glasanja, krenuli su put Šimanovaca, te će uskoro biti vraćeni u Belu kuću i nastaviti učešće u rijalitiju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija